Фет Бърнар 60 таблетки SWANSON

Продукт №: G004258
Код на производителя: SWD006

Fat Burner таблетки

Фет Бърнар 60 таблетки SWANSON ускорява метаболитния процес при изгаряне на мазнините в тялото. Съдържа цитримакс, хром, витамин Б-6 и други. Помага за натрупването на чистата мускулна маса. Цитримаксът е предназначен за бърза загуба на тегло, особено в областта на корема. 

Хромът в хранителните добавки се явява, като средство подтискащо апетита и влечението към сладко. Той е и вещество, което подобрява функцията на инсулина в организма.

 

Витамин B-6 (пиридоксин) регулира производството на хормони на щитовидната жлеза и осигурява гладкото функциониране на обмяната на веществата. Диета, богата на витамин В6 стимулира загуба на мазнини и помага за намаляване на теглото.


Състав:

Доза 2 таблетки

Дози в опаковка 30

Количество в доза% дневна стойност

Витамин B-6 USP (като пиридоксин HCI) 22 мг 1,100%

Хром (от Chromax ® хром пиколинат) 133 мкг 111%

(-) Хидроксилимонена киселина от 667 мг Citrimax ® (Гарциния Камбоджа плодов екстракт) 333 мг *

Холин битартрат FCC 333 мг *

Инозитол FCC 167 мг *

Л-метионин 133 мг *

Ябълков оцет на прах 67 мг *

Грейпфрут прах 67 мг *

Лецитин (от соя) 67 мг *

Таурин 67 мг *


Други съставки:

микрокристална целулоза (растителни влакна), стеаринова киселина, калциев карбонат, магнезиев стеарат, кроскармелозен натрий, хранителна глазура

Употреба:

Като хранителна добавка, взимайте по две таблетки 30 до 60 минути преди хранене с 340 гр вода.

ВНИМАНИЕ: Преди употреба диабетици и хипогликемици трябва да се консултират с лекар, преди да използват този продукт, тъй като хромът може да повиши чувствителността към инсулин и да повлияе на нивата на глюкозата. Консултирайте се с вашия лекар преди употреба, ако сте бременна или кърмите, или ако имате или сте имали заболяване на черния дроб, бъбречни заболявания, повишен хомоцистеин или рак.

 


42,00 лв. 26.55лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

2 таблетки с голямо количество вода 30 до 60 мин. преди хранене

Каква цел има

Стимулира метаболизма и развитието на чистата мускулатура.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 60
Количестно на доза 2.00
Съставка Грамаж Процент
Витамин B6 (Пиродоксин) 22мг 1%
Хром 133мкг 111%
Таурин 67мг 0%

За Минерали Виж всички 208 продуктa

Минералите представляват значителна част от организма ни. Те действат като катализатори за много биологични реакции в тялото, включително мускулните реакции, предаване на импулси на нервната система, производство на хормони, храносмилане и усвояване на хранителнитe вещества от храните. Минералите взаимодействат с витамините, за да ги направят ефективни и полезни. Някои минерали действат като антиоксиданти, т.е. унищожават свободните радикали, които предизвикат преждевременно остаряване и болести като рак, сърдечни заболявания и други клетъчни увреждания. 

Коментари към Фет Бърнар 60 таблетки SWANSON

Добави коментар
Fat Burner таблетки Фет Бърнар 60 таблетки SWANSON не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Минерали на SWANSON, моля свържете се с нас на 0879202042.