Fish Oil & Vitamin D3 Natrol 90 softgels

Продукт №: G001113
Код на производителя: Fish001

Хранителна добавка подпомага мисловния процес

Поддържайте здравето на клетките и имунната си система с Fish Oil & Vitamin D3. В този продукт на Natrol с комбинация от омега-3 мастни киселини, рибено масло и витамин D във всяка една таблетка, се грижите за здравето на клетките си и подпомагате имунната си система. Омега-3 мастни киселини са едни от градивните елементи на клетъчните мембрани. Така те спомагат за комуникацията на вашите клетките в организма ви и за подпомагане на технинте функции. Витамин D е от съществено значение за здравословния клетъчен растеж. Omega 3 мастни киселини, рибеното масло и витамин D помагат много както за работата на сърцето, ставите и костите, така и за здравето на простатата, дебелоото черво и женските гърди.


36,88 лв. 22.25лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Вземете 1 капсула, един път дневно, по време на хранене. Съхранявайте на хладно и сухо място.

Хранителни факти

Количество в опаковка 90 softgels
Съставка Грамаж Процент
Витамин D 1.000 IU 0%
Калории от мазнини 10 0%
Общо Калории 10 0%
Мазнини полиненаситени 0,5 г 0%
Омега 3 1000 mg 0%
Холестерол 10 mg 0%

За Мастни Киселини Виж всички 112 продуктa

В зависимост от химичния състав, мастните киселини се делят на наситени, мононенаситени и полиненаситени. В хранителните мазнини те присъстват в различни комбинации. По принцип само полиненаситените линолова киселина (омега-6 мастна киселина) и алфа-линоленова киселина (омега-3 мастна киселина) са есенциални и трябва задължително да се набавят с храната. В същото време трябва да се следи и за балансиран прием на останалите мастни киселини.

Коментари към Fish Oil & Vitamin D3 Natrol 90 softgels

Добави коментар
Хранителна добавка подпомага мисловния процес Fish Oil & Vitamin D3 Natrol 90 softgels не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Мастни Киселини на Natrol, моля свържете се с нас на 0879202042.