Fit Active 1L.

Продукт №: G003576
Код на производителя: 12438

Мултивитаминна напитка

  • Марка:

Fit Active е съставен от витамин C, който помага за по-бързия протеинов синтез и достигането на кислород до мозъка. Витамин C ускорява деленето на мускулните клетки, подпомага дейността на мозъка и заздравява костите. 
 

Fit Active съдържа още минерали, като магнезий, натрий и калий, който служат за регулация на баланса на хормоните в тялото, имат благоприятно въздействие върху нервната и имунната система и ускоряват въглехидратния и протеиновия метаболизъм. Те нормализират инсулиновото ниво, заздравяват хрущялите и ставите и осигуряват необходимата вода за организма. 


Витаминът B3 редуцира холестеролните нива и помага срещу главоболие. Той помага за увеличаването на енергийните нива и за по-бързата абсорбация на храна.
 
Витаминът Е пък има благоприятно въздействие върху мускулите и кожата.55.65лв.

Начин на приемане

10 милилитра от продукта се разтварят в 500 милилитра вода и се консумират от 2 до 4 пъти на ден преди или по време на тренировка.

Каква цел има

  • За ускоряване на възстановителния процес.
  • За качествена хидратация на тялото.
  • За ускоряване на метаболизма.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 1 л.
Съставка Грамаж Процент
Витамин B1 (Тиамин) 0.34 мг. 30%
Витамин B12 (Кобаламин) 0.76 мг. 30%
Витамин B6 (Пиродоксин) 0.42 мг. 30%
Магнезий 75.4 мг. 20%
Натрий 0.11 гр. 0%
Пантотенова киселина 1.8 мг. 30%
Въглехидрати 5 гр. 0%
Захари 5 гр. 0%
Общо Мазнини <0.1 гр. 0%

За Мултивитамини Виж всички 161 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма.Мултивитамините изпълняват различни функции в организма. Всяко едно от тези вещества изпълнява определени функции и има различни цели. Ако липсва само един от тези всички вещества от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали и мултивитамини. 

Коментари към Fit Active 1L.

Добави коментар
Мултивитаминна напитка Fit Active 1L. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Мултивитамини на , моля свържете се с нас на 0879202042.