Fit Active L-Carnitine Bar 24 x 45g.

Продукт №: G003637
Код на производителя: 6086

Протеинов бар за изгаряне на мазнини

  • Марка:

L-Carnitine Bar е съставен от L-карнитин, главната съставка, която помага за ефективното топене на излишните мазнини, като ги превръща в енергийни източници. L-карнитин е изключително полезна за трениращия, защото спомага уверичаването на издръжливостта и силата и не дава възможност на мускулите да се увредят. Той действа и като антиоксидант.

Продуктът съдържа и млечен протеин, който подпомага нарастването на мускулната маса без да дава възможност за покачване на мазнините и имат благоприятно въздействие върху имунната система. 

L-Carnitine Bar е съставена и от млечен шоколад, който също подпомага сърдечно-съдовата система. Той е богат на въглехидрати, които повишават енергийните нива и действат като антиоксидант. Намалява стреса и увеличава общото благосъстояние.

118.28лв.

Начин на приемане

Консумира се 2 пъти на ден - преди и след тренировка.

Каква цел има

  • За изгаряне на излишните мазнини.
  • За по-лесно покачване на мускулната маса.
  • За поддържане на имунната система.
  • За увеличаване на енергията.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 1.080 кг.
Съставка Грамаж Процент
Л-карнитин 0.2 гр. 0%
Протеин 9 гр. 0%
Въглехидрати 14 гр. 0%
Калории от мазнини 112 0%
Общо Калории 473 0%

За Л-Карнитин Виж всички 119 продуктa

Освен за сваляне на килограми, Л-карнитин може да се използва и за сила, енергия и издръжливост. Карнитинът прави тялото по енергично. Обяснениято затова е просто и всеки занимаващ се със спорт би трябвало да го знае. Карнитинът транспортира мазнините до митохондриите, където те се използват веднага за енергия.

Коментари към Fit Active L-Carnitine Bar 24 x 45g.

Добави коментар
Протеинов бар за изгаряне на мазнини Fit Active L-Carnitine Bar 24 x 45g. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Л-Карнитин на , моля свържете се с нас на 0879202042.