Фитнес ръкавици Pro Stablizer естествена кожа Spartan Sport

Продукт №: G006629
Код на производителя: 25300

Ръкавици за фитнес с фитили

Фитнес ръкавици Pro Stablizer естествена кожа Spartan Sport имат фитили за пристягане на китките, като пристягането става с помощта на Velcro® лента. Разполагат с вградени омекотители в зоните с най -голямо натоварване. Изработени от естествена кожа, текстил и еластан. Зоната на дланта и пръстите е изработена изцяло от лицева кожа, подплатена с допълнителен пласт от естесвена кожа, което прави тези фитнес ръкавици изключително здрави и комфортни. Горната част на палеца и дланта са изработени от еластичен материал, който осигурява по - добър комфорт при захват. Размерите, които се предлагат са - S, M, L, XL, XXL.


31.00лв.

За Мъжки фитнес ръкавици Виж всички 58 продуктa

Ръкавици за фитнес (Мъжки) - Ръкавици за фитнес са предназначени да предпазват ръцете и да увеличат сцеплението с тежестите и уредите по време на тренировка.

Коментари към Фитнес ръкавици Pro Stablizer естествена кожа Spartan Sport

Добави коментар
Ръкавици за фитнес с фитили Фитнес ръкавици Pro Stablizer естествена кожа Spartan Sport не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Мъжки фитнес ръкавици на Spartan Sport, моля свържете се с нас на 0879202042.