Fitness fiber Optimum Nutrition 195 гр

Продукт №: G001831
Код на производителя: ON2652

Фибри за добро храносмилане

Продукта на марката Optimum Nutrition Fitness Fiber са изключително важен хранителен елемент за всеки , продукта  подпомага дейността на храносмилателния тракт и подобрява преработването на белтъчините и въглехидратите. Недостига на фибри може да доведе до чревни проблеми, запек , газове и натрупване на токсични вещества от непреработената храна.


25.00лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1 доза с всяко по-голямо хранене.

Каква цел има

За правилното функциониране на храносмилателния тракт, За по добро усвояване на хранителните вещества.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 195 грама
Количестно на доза 6.50 грама
Съставка Грамаж Процент
Въглехидрати 6 г 2%
Диетични Фибри 5 г 20%
Общо Калории 10 0%

За БИО Продукти Виж всички 25 продуктa

Ние в GoFit Ви предлагаме голямо разнообразие от био продукти.  Почвата, върху която растат био културите, трябва да е чиста от химикали за период от поне три години. Храната на животните, които дават био продукция (мляко, яйца), трябва също да е продукт на био земеделието. Биологичните продукти не са генетично манипулирани и са изключително полезни. Някои от био продуктите, с които разполагаме са био кафе, био чайове, био сокове, био козметика, различни био и храни и други.

Коментари към Fitness fiber Optimum Nutrition 195 гр

Добави коментар
Фибри за добро храносмилане Fitness fiber Optimum Nutrition 195 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други БИО Продукти на Optimum Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.