Flex Freak

Продукт №: G003822
Код на производителя: 11295

Продукт за ставно възстановяване

  • Марка:

Pharma freak flex freak е създаден така, че да захрани на тялото възможно най-голямата комбинация от вещества за вашите стави и сухожилия. Формулата включва глюкозамин сулфат, чохондрин, джинджър, хиалуронова киселина, както и пълен спектър от мултивитамини и минерали. Всичко в тази комбинация за стави и сухожилия е уникално дозирано в няколко таблетки събрани в един пакет. Херметически затворената кутия гарантира страхотно качество на всяка една съставка за дълъг период от време, а прецизната технология на създаване запазва съставките такива, каквито са били те в момента на тяхното пакетиране - ефективни. Забравете за неприятните ставни болки и се отдайте на бягане и тренировки с продукта за успех наречен Pharma freak f. Той може да се комбинира много добре с Pharma freak creatine freak и Pharma freak protein freak.


117.13лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Консумирайте по един пакет дневно с храната.

Каква цел има

За укрепване на ставите при болки и травми.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 30 пак.
Съставка Грамаж Процент
Витамин C 100мг. 0%
Калций 250мг. 0%
Магнезий 50мг. 0%
Манган 2мг. 0%
Цинк 15мг. 0%

За Други ставни продукти Виж всички 21 продуктa

Важни органи могат да се претоварят и да се появят симптоми на износване на ставите. Изложените по-долу суплементи са предназначени за проблемни случаи, които днес поради специфичните натоварвания в спорта и ежедневието на съвременния човек се срещат много често.Затова препоръчваме  да обърнете внимание на подобни оплаквания. След това трудно ще се справите с тях и това ще доведе до сериозни последствия за спортната активност, здравето и свободата ви.

Коментари към Flex Freak

Добави коментар
Продукт за ставно възстановяване Flex Freak не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Други ставни продукти на , моля свържете се с нас на 0879202042.