Folic Acid 400 мг + Vit C 250 таблетки Nature's Bounty

Продукт №: G003212
Код на производителя: NB-5556

Фолиева киселина

Фолиевата киселина е важен витамин който спада към групата на  водо разтворимите витамини B. Тази група е известна още и като фолацин или фолат. Продукта фолиева киселина се извлича от листа и най-често срещаните разстения в който може да се открие е листата от спанак.

 

Тази киселина е много важна за жените защотот недостига и може да повлияе на зародиша.Ниските нива на фолиева киселина могат да предпоставят много сърдечни проблеми, като причината е увеличаването на хомоцистеин. Половината от количество на фиолиева киселина във храната се губи при прием на различни хранителни вещества поради приготвяне на висока температура.


11,00 лв. 9.30лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 1 таблетка на ден с храна

Каква цел има

За добро общо здраве, особенно при жените.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 250 дози
Количество в опаковка 250 таблетки
Количестно на доза 1.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Фолиева киселина 400 mcg 0%

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Folic Acid 400 мг + Vit C 250 таблетки Nature's Bounty

Добави коментар
Фолиева киселина Folic Acid 400 мг + Vit C 250 таблетки Nature's Bounty не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на Nature's Bounty, моля свържете се с нас на 0879202042.