Формула за движение АКТИ ДЖОЙНТ SWANSON

Продукт №: G004418
Код на производителя: SWU663

Витамини 60 капс Acti-Joint

Формула за движение АКТИ ДЖОЙН SWANSON съдържа глюкозамин, хондроитин и хиалуронова киселина, която е единствената съвместна комплексна грижа в Америка с участието на хондроитин сулфат. Вашите стави са сложни механизми, включващи разнообразие от структури, които се нуждаят от специфична храна. Acti Joint е разработен специално за подпомагане на трите основни структури и функции в областта на ставите.

Хондроитин сулфатът в Акти Джойнт е 99,9% чист хондроитин сулфат. Фармацевтичният клас хондроитин изисква по-ниска доза и следователно е по-икономичен, благодарение на чистия си състав.

Първо и най-важно по отношение на ставите е хрущялът. Хрущялът има механични характеристики, необходими за триене и движение на ставите.

Но е важно да се признае, че хрущялът е просто съединителната тъкан между костите. Друг компонент за здрави стави е субхондралната кост, костната структури под хрущяла. Данните сочат, че уврежданията на субхондралната кост се получават при стареене на ставите. Изследванията показват, че глюкозамина и хондроитина помагат да се поддържа здрава субхондралната кост.

Третият и много важен аспект за здравето на ставите е течността около ставата, наречена синовиална течност. Тази вискозна течност, която смазва ставата и взаимодейства с хрущяла, се секретира от мека тъкан в съвместната кухина, наречена синовиална мембрана. Синовиалната течност е съставена предимно от хиалуронова киселина (HA). Acti-Joint (Акти Джойн) доставя HA със специфично молекулно тегло заедно с други естествено срещащи се съставки, които са важни за синовиалната мембрана и синовиалната течност.


Състав:

Съдържание в 1 капсула

Acti Joint  [смес от глюкозамин HCL 750 мг (от миди), хондроитин сулфат 99% чист 100 мг (едър рогат добитък), Hyal - Joint 10 мг].


Други съставки: магнезиев стеарат, желатин, брашно от кафяв ориз.


Да не се използва от лица под 16 години. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на недостъпно за деца място.


67,21 лв. 34.00лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

1 капсула на доза

Каква цел има

За подпомагане на трите основни структури и функции в областта на ставите

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 60
Количестно на доза 1.00

За Комплексни Аминокиселини Виж всички 85 продуктa

Комплексни Аминокиселини са химични съединения, в молекулата на които присъстват задължително аминогрупа и химична група, придаваща киселинни свойства на съединението. Коплексните аминокисели са съвкупност от всички незаменими и заменими аминокисели(Бцаа, в свободна форма както и есенцалните аминокиселини)

Коментари към Формула за движение АКТИ ДЖОЙНТ SWANSON

Добави коментар
Витамини 60 капс Acti-Joint Формула за движение АКТИ ДЖОЙНТ SWANSON не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни Аминокиселини на SWANSON, моля свържете се с нас на 0879202042.