ФорсЛийн 90 капс. / ForsLean 90 caps.

Продукт №: G005252
Код на производителя: hmb081

Хранителна добавка за отслабване

Продуктът си служи с термогенния ефект, който доказано помага за качественото изгаряне на мазнини, като ги превръща в енергия. Освен това, той помага за ускоряване на метаболизма, което е важна част от намаляването на телесната маса.

Продуктът е изключително полезен и за натрупването на чиста мускулна маса без да дава възможност за покачване на теглото.

Форсколинът е главната съставка на този продукт и той подпомага премахването на мастни киселини от тъканите, което помага за качественото горене на мазнини.

За още по-добри резултати, е добре продуктът да се комбинира с Liquid Off.


58,44 лв. 42.25лв.

Начин на приемане

Приема се по 1 капсула 2 или 3 пъти на ден 30 минути преди хранене.

Да се внимава когато се ползват противоастматични и антихипертензивни средства.

Каква цел има

  • За премахване на излишните мазнини.
  • За подпомагане покачвенито на чиста мускулна маса.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 90 капсули

За Изгаряне на мазнините Виж всички 343 продуктa

Добавките от тази категория стимулират и изграждат спортна и стройна фигура , например при диета или интензивни тренировки.Това се осъществява чрез стимулиране на обмяната на веществата, термогенезата, което води до по-голям разход на калории. Другият начин е чрез блокиране на натрупването на хранителни мазнини или излишни въглехидрати във вид на телесна мазнина. 

Коментари към ФорсЛийн 90 капс. / ForsLean 90 caps.

Добави коментар
Хранителна добавка за отслабване ФорсЛийн 90 капс. / ForsLean 90 caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Изгаряне на мазнините на Herbamedica, моля свържете се с нас на 0879202042.