Фо-Ти корен 610 мг 100 капсули Nature's Way

Продукт №: G004822
Код на производителя: 12900

Естествен продукт при проблеми с кръвообръщение и нервна с-ма

Фо-Ти корен 610 мг 100 капсули Nature's Way наричана още „билката на живота”, благоприятства кръвообращението и допринася за нормалното състояние на нервната система. Тя е мощен имуномодулатор и изключителен антиоксидант, с общоукрепващо действие. Фо-Ти подпомага дейността на храносмилателния тракт и допринася за добрата перисталтика. Спомага за нормалната дейност на черния дроб и бъбреците.

Приложение:
Допринася за нормалната функция на кръвообръщението, черния дроб, бъбреците, метаболизма и имунната система, за поддържане на нормалното кръвно налягане, за нормалната концентрация на холестерола и за защитата на клетките от оксидативен стрес.

Забележки:
Да не се използва при диария. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 капсули 1 път на ден за предпочитане с храна и вода.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Фо-Ти (корен) 1,22 g 1,22 g
Въглехидрати 1 g 1 g
Калории 5 5


Други съставки: Желатин (капсула), Магнезиев стеарат.


29,22 лв. 18.60лв.

Начин на приемане

Приемайте по две капсули веднъж дневно.

Каква цел има

Укрепва имунната система и здравето.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Фо-Ти корен 610 мг 100 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт при проблеми с кръвообръщение и нервна с-ма Фо-Ти корен 610 мг 100 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.