ГАБА 750 мг 90 капс

Продукт №: G004040
Код на производителя: 267512

Гама-аминобутирова киселина

  • Марка: GNC

GABA има много положителни действия върху ЦНС (централната нервна система). GABA (Гама Аминобутирова киселина) успокоява мозъка и релаксира нервната система. GABA (Гама Аминобутирова киселина) подбужда производството на растежен хормон, който от своя страна помага за забързването на метаболизма на мазнините, а също така има много силен мускулоизграждащ ефект. С годините нивата му в човешкият организъм драстично намаляват, в резултат на което топенето на мазнини става все по-трудно и по-трудно.

 

Това е една от причините GABA (Гама Аминобутирова киселина) да е толкова популярна сред нас. GABA (Гама Аминобутирова киселина) също така значително подобрява съня. GNC  доставя само натурално срещащата се L-форма, която се съдържа в храната, която поемаме и в човешкото тяло.


56,64 лв. 39.10лв.

Начин на приемане

1-3 дози през деня или 60 минути вечер преди лягане.

Каква цел има

Стимулира мозъчната дейност и като аминокиселина за възстановяване.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 90 дози
Количество в опаковка 90 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Витамин B6 (Пиродоксин) 2 mg 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към ГАБА 750 мг 90 капс

Добави коментар
Гама-аминобутирова киселина ГАБА 750 мг 90 капс не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на GNC, моля свържете се с нас на 0879202042.