GAIN FAST 4100 500gr

Продукт №: G002812
Код на производителя: JK08

Гейнър за покачване на маса

  • Марка:
  • Вкус: Ванилия, Шоколад, Ягода

GAIN FAST 4100 е формула предназначена за спортуващи, срещащи трудности с бързото качване на мускулна маса и телесно тегло. Продуктът доставя градивния  материал и енергийни компоненти, така необходими за ускореният  мускулен растеж.

GAIN FAST 4100 е с висока биологична стойност, защото за получаването му са използвани най-добрите протеинови източници от млечен, яйчен и растителен произход. Завишеният прием на предимно прости въгрехидрати с висок и нисък гликемичен индекс ще осигурят нужните калории за стимулиране на затруднения мускулен растеж.

Продуктът е изключително подходящ за начинаещи и подрастващи спортисти с бърз метаболизъм, също и за хора страдащи от безапетитие и отпадналост. Подпомага възстановяването след операции и различни заболявания.


15.12лв.

Начин на приемане

2-3 лъжици (100 - 150 гр.) се разтварят във вода, мляко или друга напитка и се приемат 2-3 пъти дневно.Вечер преди лягане консумирайте една доза MILK&EGG PRO на JK NUTRITION.

Каква цел има

Това е страхотен продукт за тези с затруднен мускулен растеж, но и за всички спортуващи с бърз метаболизъм както и всеки искащ да стимулира мускулния растеж.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 5
Количество в опаковка 500gr
Количестно на доза 100.00gr
Съставка Грамаж Процент
Протеин 12gr 0%
Kалий 60mg 0%
Натрий 35mg 0%
Въглехидрати 80gr 0%
Мазнини (наситени) 3gr 0%
Общо Мазнини 4gr 0%
Холестерол 20mg 0%

За Въглехидрати Виж всички 54 продуктa

Въглехидратите са едни от най важните съставки за стимулиране на енергийния баланс и за покачване на мускулна маса. Има два вида въглехидрати прости и сложни. Простите се усвояват от организма по бързо усвояват се мускула веднага и спомагат за по голям ефект, сложните въглехидрати са тези който се усвояват във време от организма. Въглехидратите са хранителни вещества важни за енергията на организма всяка една част от тялото се храни с въглехидрати за да има енергия.

Коментари към GAIN FAST 4100 500gr

Добави коментар
Гейнър за покачване на маса GAIN FAST 4100 500gr не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Въглехидрати на , моля свържете се с нас на 0879202042.