Gainers Gold / 75g. Satchet

Продукт №: G005433
Код на производителя: VT09

Гейнър за натрупване на маса

  • Марка:

Този продукт е суроватъчен протеин-изолат от най-висок клас, усвоява се значително бързо от организма и предоставя на вашите мускули всички нужни съставки. Суроватъчният протеин-изолат стимулира растежа на чиста мускулна маса, без да повишава нивото на мазнини в тялото. Gainers Gold съдържа лакталбумин, който е богат източник на верижно-разклонени аминокиселини. Teзи аминокиселини стимулират изграждането на мускулна маса и подпомагат изгарянето на мазнините. BCAA предотвратяват намаляването на обема на мускулите и появата на мускулни трески след натоварващи тренировки. Освен това, верижно-разклонените аминокиселини подобряват общото настроение, умствената концентрация и насърчават мозъчната дейност. Патентованата формула на Gainers Gold е обогатена с глутамин, който укрепва мускулната тъкан и предпазва от загуба на протеин. Глутамин повишава синтеза на хормон на растежа и насърчава протеиновия метаболизъм. Той предотвратява загубата на мускулна маса в следствие на прекомерно физическо натоварване, подпомага функциите на стомашно-чревния тракт и съдейства за поддържането на здравословен киселинен баланс в тялото.намалява умората.


8.03лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Разтворете 75 гр във вода и приемайте 1 път дневно след тренировка.

Каква цел има

Защитава от загуба на мускулна маса

Неутрализира мускулната треска

Увеличава синтеза на хормон на растежа

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 1
Количество в опаковка 75
Количестно на доза 75.00
Съставка Грамаж Процент
Протеин 26г 0%
Калций 184мг 0%
Магнезий 41мг 0%
Натрий 94мг 0%
Фосфор 244мг 0%
Въглехидрати 62г 0%
Калории от мазнини 1.5г 0%

За Въглехидрати Виж всички 54 продуктa

Въглехидратите са едни от най важните съставки за стимулиране на енергийния баланс и за покачване на мускулна маса. Има два вида въглехидрати прости и сложни. Простите се усвояват от организма по бързо усвояват се мускула веднага и спомагат за по голям ефект, сложните въглехидрати са тези който се усвояват във време от организма. Въглехидратите са хранителни вещества важни за енергията на организма всяка една част от тялото се храни с въглехидрати за да има енергия.

Коментари към Gainers Gold / 75g. Satchet

Добави коментар
Гейнър за натрупване на маса Gainers Gold / 75g. Satchet не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Въглехидрати на , моля свържете се с нас на 0879202042.