Гама Аминобутирова Kиселина Прах 170 гр Now Foods

Продукт №: G001310
Код на производителя: 0215

GABA Powder

Гама Аминобутирова Kиселина Прах 170 гр Now Foods е неесенциална аминокиселина, която се съдържа предимно в човешкия мозък и в очите. Класифицира се като невротрансмитер и подобрява движението на нервните импулси. GABA има редица положителни ефекти върху ЦНС (централната нервна система). Гама Аминобутировата Киселина релаксира мозъка и успокоява нервната система. Тя стимулира производството на растежен хормон, който от своя страна подпомага метаболизма на мазнините, а също така има силен мускулоизграждащ ефект. С годините нивата му в човешкият организъм намаляват, в резултат на което топенето на мазнини става все по-трудно. Това е една от причините GABA да е толкова популярна.

Начин на употреба:
1-3 дози през деня или 60 минути вечер преди лягане.


65,40 лв. 47.00лв.

Начин на приемане

1-3 дози през деня или 30 минути вечер преди лягане.

Каква цел има

За стимулиране на мисловната дейност.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 340
Количество в опаковка 170 гр.
Количестно на доза 0.50 гр.

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Гама Аминобутирова Kиселина Прах 170 гр Now Foods

Добави коментар
GABA Powder Гама Аминобутирова Kиселина Прах 170 гр Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.