GARLIC (ODORLESS) 500mg 120 caps.

Продукт №: G005289
Код на производителя: BIO-059

Чесън

Чесънът (Garlic) е близък до лука, праза и други видове от род Лук. Повечето медицински ползи, свързани с чесъна, се извличат от над 100 съединения, съдържащи сяра. Когато луковиците се смачкат или сдъвчат, алиин, едно от тези серни съединения, се превръща в алицин, който е химичният елемент, отговорен за миризмата и набелязван за един от основните компоненти по отношение на здравето.


 55,66 лв. 31.50лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Типичната дневна дозировка варира в границите 400 – 500 mgs стандартизиран чесън (Garlic); приемайте 1 драже, 2 

Каква цел има

Подпомага предотвратяването на опасни сърдечносъдови състояния като болест на сърцето, атеросклероза и унсулт.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 120 дози
Количество в опаковка 120 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към GARLIC (ODORLESS) 500mg 120 caps.

Добави коментар
Чесън GARLIC (ODORLESS) 500mg 120 caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на BIOVEA, моля свържете се с нас на 0879202042.