Garlic plus parsley 100 капсули

Продукт №: G003213
Код на производителя: NB-44444

Чесън и магданос

Garlic plus parsley е продукт на марката Natures Bounty  който спомага за поддържане на здравето на сърцето и поддържа нивата на холестерола.Garlic and parsley е естествена хранителна добавка, която съдържа чист екстракт от чесън и магданос. Той спомага за поддържането на здравето на сърцето, поддържане на здравословни нива на холестерола и подпомага кръвообращението.


Този продукт няма мирис, който да ви притеснява и е чудесна добавка към здравословния ви начин на живот. Чесънът е естествен антиоксидант, който спомага за кръвообращението и има естествено благоприятно действие за нормализирането на нивата на холестеролa. 


13,00 лв. 11.00лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

риемайте по 1 капсула на ден.

Каква цел има

Силен Антиоксидант. За поддържане на добро общо здраве.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100 дози
Количество в опаковка 100 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към Garlic plus parsley 100 капсули

Добави коментар
Чесън и магданос Garlic plus parsley 100 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на Nature's Bounty, моля свържете се с нас на 0879202042.