Гарлицин 350 мг x 90 капсули Naturе's Way

Продукт №: G002137
Код на производителя: 6793

Естествен продукт за сърдечно-съдова система

Гарлицин 350 мг x 90 капсули Naturе's Way е уникален като билка, заради активната си съставка алицин, която не е налична в него, докато не се активира специален ензим, наречен алиназа. Това се случва само когато чесънът се смачка или намокри. Гарлицин е направен от първокачествен чесън на прах без миризма, който е специално обработен, за максимална активност на алиназата. Интелигентна патентована формула с бавно освобождаване SmartRelease®. Понеже стомашната киселина унищожава алиназата само за 2 секунди, те са с патентовано ентерично покритие, което осигурява над 2 часа защита на таблетката от стомашната киселина, като по този начин алиназата безопасно преминава в червата.  Попаднала там таблетката трябва бързо да се разпадне, за да може ензимът алиназа да се активира напълно и да произведе алицин. Гарлицин е единственият доказан продукт, разпадащ се достатъчно бързо, за да освободи пълната сила на алицина – биологично активен компонент в състава на чесъна с антибактериално, антиоксидантно и противомикробно действие.

В подкрепа на сърдечно-съдовата система и нормалното кръвообращение. Стимулира кръвообращението и спомага за нормалния приток на кислород и хранителни вещества към сърцето. Има укрепващо кръвоносните съдове действие. Подпомага разширяването на кръвоносните съдове и редуцира риска от натрупване на плаки по стените им. Има благоприятен ефект по отношение еластичността на артериите. Допринася за леко понижаване на нивата на кръвното налягане, намаляването на общия и „лошия” холестерол, и нивата на триглицеридите.

Приложение:
Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система.

Забележки:
Консултирайте се с лекар ако приемате препарати снижаващи холестерола. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 капсулa 2 пъти на ден, за предпочитане с храна. За обща профилактика: по 1 капсула на ден. За най-добри резултати, използвайте продължително време.

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Чесън на прах (освобождава 3 200 mcg алицин) 350mg 700mg


Други съставки: Целулоза, целулозна гума, стеаринова киселина, силициев двуокис.


50,80 лв. 27.70лв.

За Лекарства без рецепта Виж всички 36 продуктa

Пазарувайте спокойно лекарствени продукти, които се купуват без рецепта.

Коментари към Гарлицин 350 мг x 90 капсули Naturе\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за сърдечно-съдова система Гарлицин 350 мг x 90 капсули Naturе's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Лекарства без рецепта на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.