Гарлицин HC 400 мг 90 таблетки Naturе's Way

Продукт №: G002141
Код на производителя: 6794

Естествен продукт срещу висок холестерол

Гарлицин HC 400 мг 90 таблетки Naturе's Way е формула, комбинираща ефективността на алицина с качествата на екстракта от глог, лютия червен пипер и витамин Е. Алицинът е химическо съединение от групата на алкените, което се съдържа в чесъна. То притежава притежава силно антибактериално действие. Глогът подпомага кардиоваскуларното здраве като подобрява кръвния и хранителния поток към сърдечния мускул. Лютият червен пипер – има затоплящ ефект и действа ободряващо на много от системите в тялото. Витамин Е е мощен антиоксидант, който помага срещу свободните радикали и оксидантите, които увреждат мазнините и клетките. Витамин Е също така помага и за оксидиране на LDL („лошия”) холестерол. Таблетките в Гарлицин (Garlicin HC) са с ентерично покритие, благодарение на което активните вещества в тях не се увреждат под въздействието на стомашната киселина, бързо се разтварят в червата и попадат в кръвния поток, действайки бързо и ефективно.

При неправилно кръвообращение и нарушения във функционирането на сърдечно-съдовата система:

Неправилното кръвообращение, слабият приток на кръв, кислород и хранителни вещества към сърцето и лошото състояние на кръвоносните съдове са фактори, които крият сериозни здравословни рискове.

Скованост, студени ръце и крака, слаби памет и концентрация, главоболие, умора, затруднена сърдечна дейност, исхемична болка, увредени артерии, и др., са само част от признаците на лошо кръвообращение.

Хората с подобни симптоми трябва да предприемат навременни мерки, защото лошото кръвооросяване засяга не само крайниците, но и сърцето и мозъка, и може да предизвика животозастрашаващи усложнения. Когато до сърцето не достига достатъчно кръв, респективно и кислород, може да се стигне до състояния със симптоми на задух, сърдечна болка, усещане за стягане, притискане, тежест в областта на сърцето, и др.

Гарлицин (Garlicin HC) е източник на активни съставки, които подпомагат кръвоснабдяването на сърцето, мозъка и крайниците, укрепват кръвоносната система и благоприятстват кръвообращението.

Гарлицин (Garlicin HC) има много благоприятно въздействие върху сърдечно-съдовата система. Допринася за разширяването на кръвоносните съдове, понижаването на липидите в артериалната кръв и намаляването на кръвното налягане.

Гарлицин (Garlicin HC) действа противовъзпалително на кръвоносните съдове и намалява натрупването на плаки по стените им.

Гарлицин (Garlicin HC) намалява усещането за студени ръце и крака, и редуцира симптоми като шум в ушите, понижена концентрация, липса на енергия и други.

Приложение:
Подобрява кръвния и хранителния поток до сърдечния мускул. Подобрява кръвообращението, повлиява добре на лошия холестерол.

Забележки:
Консултирайте се с лекар, ако приемате препарати снижаващи холестерола. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
За най-добри резултати - по 1 таблетка два пъти дневно с храна. За профилактика - по 1 таблетка дневно.

Съдържание: в 1 табл. дн. доза
Чесън на прах (луковица), в който се съдържат 2800 mcg алицин) 310 mg 620 mg
Калций (като дикалциев фосфат) 26 mg 52 mg
Есктракт от глог 25 mg 50 mg
Лют червен пипер (плод) 15 mg 30 mg
Витамин Е (като d-алфа токоферил) 15 mg 30 mg
Рутин 12 mg 24 mg
Въглехидрати 1 g 2 g


Други съставки: целулоза, малтодекстрин, водоразтворима обвивка, модифицирана целулозна смола, стеаринова киселина, модифицирана целулоза, силициев двуокис.


55,66 лв. 32.80лв.

Начин на приемане

По една таблетка,два пъти дневно с храна.Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Каква цел има

Подобрява кръвния и хранителен поток към съредечния мускул.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 45 дози
Количество в опаковка 90 таблетки
Количестно на доза 2.00 таблетки

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Гарлицин HC 400 мг 90 таблетки Naturе\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт срещу висок холестерол Гарлицин HC 400 мг 90 таблетки Naturе's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.