Гарлицин Имун Съпорт 403 мг 90 таблетки Naturе's Way

Продукт №: G002140
Код на производителя: 6795

Естествен продукт за повишаване силите на именната система

Гарлицин Имун Съпорт 403 мг 90 таблетки Naturе's Way са с интелигентна формула на освобождаване на алицина. Те защитават алиназата от стомашната киселина, благодарение на което алиназата преминава безопасно в червата. Попаднала там, таблетката трябва бързо да се разпадне, за да може ензимът алиназа, да се активира напълно и да произведе алицин. Освобождава пълната сила на алицина.

Ехинацеята е добре проучена билка, източник на съставки, стимулиращи имунната система на организма.

Витамин С (калциев аскорбат) е такава форма на витамин С, която се абсорбира и усвоява лесно, щади стомаха.

Цинкът (като OptiZinc) е патентована формула за бързо освобождаване. Цинкът е изключително важен за репродукцията на клетките.

Чесънът е уникален като билка, заради активната си съставка алицин, която не е налична в него, докато не се активира специален ензим, наречен алиназа. Това се случва само когато чесънът се смачка или намокри.

За укрепване на имунната система. Гарлицин имун съпорт комбинира ползите от освобождаването на високо количество алицин (активната съставка на чесъна), съчетана със свойствата на ехинацеята, витамин С и цинка.

Стимулира защитните сили на организма и благоприятства адаптацията на организма към стресова среда. Спомага за намаляване на влиянието на различни неблагоприятни фактори, особено през есенно-зимните месеци, когато рискът от грип и простуда е висок, а човек прекарва повече време на закрито.

Допринася за защитата на организма от нежелани нашественици и подпомага възстановяването при типичните за студения сезон неразположения. Може да се използва за профилактика и облекчаване на симптомите при простудни състояния и спомага за намаляване на риска от усложнения. Има силно антиоксидантно действие и спомага за повече жизненост и тонус.

Приложение:

За общо укрепване на имунната система. Активира естествената защита на тялото, спомага за регенерирането на клетките.

Забележки:
Консултирайте се с лекар, ако приемате препарати снижаващи холестерола. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 капсулa 3 пъти на ден, за предпочитане с храна. За най-добри резултати използвайте продължително време.

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Ехинацея 205 mg 615 mg
Чесън на прах 105 mg 315 mg
Биофлавоноиден комплекс(от цитрусови плодове) 40 mg 120 mg
Витамин С 20 mg 60 mg
Калций 29 mg 87 mg
Цинк 5mg 15 mg


Други съставки: малтодекстрин, модифицирана целулоза, модифицирана целулозна гума, суроватка (млечна), стеаринова киселина, силициев двуокис.


69,58 лв. 40.80лв.

Начин на приемане

По една таблетка дневно с хранене.Препоръчително е да се използва дълго време за най-добри резултати.

Каква цел има

Укрепване на имунната система.Антибактериално и тонизиращо действие.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 90 таблетки
Количестно на доза 3.00 таблетки

За Храносмилане Виж всички 67 продуктa

Храносмилане - Правилното храносмилане и усвояване на храната са две от основните функции на организмa. Ако някои от тези процеси не се извършват правилно, не може да се подържа добро здраве. Храносмилателните продукти са много важни за всеки един активно спортуващ човек.Те спомагат за правилното усвояване на хранителните вещества като протеин,аминокиселини,витамини и минерали. 

Коментари към Гарлицин Имун Съпорт 403 мг 90 таблетки Naturе\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за повишаване силите на именната система Гарлицин Имун Съпорт 403 мг 90 таблетки Naturе's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Храносмилане на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.