GarliPure 500mg Formula Natrol 200 капсули

Продукт №: G001117
Код на производителя: Garli001

Хранителна добавка подпомага мисловния процес

GarliPure 500mg Formula 200 caps е естествена хранителна добавка, която съдържа чист екстракт от чесън. Той спомага за поддържането на здравето на сърцето, поддържане на здравословни нива на холестерола и подпомага кръвообращението. Този продукт няма мирис, който да ви притеснява и е чудесна добавка към здравословния ви начин на живот. Чесънът е естествен антиоксидант, който спомага за кръвообращението и има естествено благоприятно действие за нормализирането на нивата на холестеролa. Затова не пропускайте да се възползвате от неговите свойства, преработени в оптимален вариант за приемане, благодарение на Natrol.


58,44 лв. 35.30лв.

Начин на приемане

Приемайте 2 капсули дневно, по време на хранене.

Хранителни факти

Количество в опаковка 200 caps

За Витамини Минерали и Др. Виж всички 793 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честотамито движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към GarliPure 500mg Formula Natrol 200 капсули

Добави коментар
Хранителна добавка подпомага мисловния процес GarliPure 500mg Formula Natrol 200 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини Минерали и Др. на Natrol, моля свържете се с нас на 0879202042.