Detonate - 60 капсули

Продукт №: G001640
Код на производителя: G0777

Термогенен фетбърнър за сваляне на килограми

Кога за последен път останахте възхитени от действието на фет бърнър? Помислете си … И още – кога за последен път забелязахте клинични изследвания или тест, които да ви уверят в ефикасността на суплемента, който пиете? Малко компании могат да Ви отговорят на тези въпроси преди да се появи Gaspari Detonate. Сега е почти невъзможно  да се намери толкова революционен  продукт, който едновременно да е клинично тестван и ефикасен . Без конкуренция!

Gaspari Nutrition никога не сме се затруднявали от въпроси като “Продуктът легален ли е ?”, “Продуктът наистина ли работи”. Разбира се ,че да, продуктът работи и е напълно легален. Gaspari Detonatе, както и цялата гама от продукти на Gaspari Nutrition е клинично тествана, потвърдена от атлетите, които ни се гласуваха доверие .

Gaspari Detonate действа дами и господа. Това не е още един от продуктите наблъскани само и единствено с кофеин. Клинично тестван и ефективен, получавате сила и издръжливост през целия ден , а най-хубавото е че се взима само веднъж сутрин. Просто  само веднъж трябва да опитате Gaspari Detonate, за да усетите светкавичния прилив на енергия. Gaspari Nutrition е фирма, която е популярна със своята иновативност и подход. Detonate е най-добрият пример за тази репутация!


120.75лв.

Начин на приемане

Приемайте 1-2 капсули на гладно преди закуска. Поради възможната му сила започнете с 1 капсула преди закуска през първите три дни и добавете 1 капсула преди закуска при нужда. Също така, не превишавайте повече от 2 капсули за период от 24 часа. Detonate е мощен продукт, така че ви молим да следвате внимателно всички указания и предупреждения.

Каква цел има

Клинично тестван термогенен фетбърнър , който работи както при мъже, така и при жени , драстично намалява теглото , увеличава съотношението мускулна маса/подкожни мазнини и е изцяло натурален .

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Фет Бърнър Виж всички 83 продуктa

Фет бърнърите действат по един или и по двата начина, като поддържат определен дефицит в енергийния баланс (разликата от изразходените и консумираните калории).Фет Бърнърите са продукти главно спомагащи за намаляване на телесни мазнини, също така дават много сила, енергия и тонус по време на тренировка.

Коментари към Detonate - 60 капсули

Добави коментар
Термогенен фетбърнър за сваляне на килограми Detonate - 60 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Фет Бърнър на Gaspari Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.