G-Bomb - 308 g.

Продукт №: G001712
Код на производителя: SC0051

Аминокиселина глутамин

Аминокиселината L-глутамин, добре позната и излючително популярна като хранителна добавка, съставлява над 60% от всички аминокиселини в скелетните мускули и е жизнено необходима на цялото тяло. Тя е широко използвана също от имунната система и червата, за да поддържат нашето тяло в отлично здраве.

• Уникална мултивекторна глутаминова матрица!
• Ударна доза глутамин за максимален растеж и сила!

Глутаминът увеличава протеиновия синтез, намаля разграждането на мускулите, понижава стойностите на кортизола и увеличава клетъчния обем. Да добавим към всичко това и способността на глутамина да увеличава над 400% стойностите на растежния хормон! И това съвсем не е всичко – тази аминокиселина стабилизира стойностите на кръвната захар, увеличава нивата на гликогеновите резерви и намаля желанието за сладки храни. Изследвания показаха, че след интензивна тренировка глутаминовите нива в организма спадат с приблизително 50%.65,40 лв. 47.00лв.

Начин на приемане

Като хранителна добавка смесете 14 грама с 300-400мл вода. Приемайте 1 доза 30-40 мин преди тренирова и 1 доза веднага след тренировка. Уместен е също приема вечер, преди лягане. G-BOMB може да се приема няколко пъти дневно, между храненията, за намаляване желанието за сладки храни по време на диета.

Каква цел има

За възстановяване и като имуностимулатор.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 22 дози
Количество в опаковка 308 грама
Количестно на доза 14.00 грама

За Глутамин Виж всички 97 продуктa

Глутаминът  е една от двадесетте канонични аминокиселини. Не е незаменима, но може да бъде условно незаменима в някои случаи, като усилено физическо натоварване или стомашно-чревни проблеми. Глутамина също играе роля и като имунустимулатор.

Коментари към G-Bomb - 308 g.

Добави коментар
Аминокиселина глутамин G-Bomb - 308 g. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Глутамин на SCITEC Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.