ГЕРИЛУКС - 20 МЕКИ КАПСУЛИ

Продукт №: G005859
Код на производителя: PV - 11

За нежна кожа, здрава коса и нокти

Продуктът оказва благоприятен ефект върху състоянието на косата, кожата и ноктите. Подобрява общото състояние на организма.

Забележка: Препоръчителната доза, отбелязана на опаковката, е ограничена до 1 мека желатинова капсула на ден, тъй като продуктът е хранителна добавка и може да се приема и без лекарско предписание. При консултация с лекар, можете да увеличите дневния прием съгласно рецептата.


3.48лв.

Начин на приемане

По 1 таблетка на ден.

Каква цел има

За нежна кожа, здрава коса и нокти

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 20 дози
Количество в опаковка 20 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Витамин E (Токоферoл) 67,000 mg 0%
Витамин А 1,500 mg 0%

За Мултивитамини Виж всички 161 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма.Мултивитамините изпълняват различни функции в организма. Всяко едно от тези вещества изпълнява определени функции и има различни цели. Ако липсва само един от тези всички вещества от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали и мултивитамини. 

Коментари към ГЕРИЛУКС - 20 МЕКИ КАПСУЛИ

Добави коментар
За нежна кожа, здрава коса и нокти ГЕРИЛУКС - 20 МЕКИ КАПСУЛИ не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Мултивитамини на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.