Гимнастическа швейцарска топка 75 см с помпа Gorilla Sport

Продукт №: G007240
Код на производителя: 10101010

Тренировъчна топка + помпа 150 кг

Гимнастическа швейцарска топка 75 см с помпа Gorilla Sport са големи и високопроизводителни топки с диаметър от 55 см до 75 см. Те могат да Ви предложат забавен и безопасен начин за изпълняване на изключително полезни за цялата скелетна мускулатура, упражнения. Швейцарските топки са много по - стойностни от обикновените топки. Предназначени за рехабилитация и физиотерапия след тежки заболявания или операции. В днешно време тренировъчните топки са едни от най - широко разпространените и използвани фитнес уреди. Използването на такава топка ще подобри силата на коремната мускулатура, както и на долната част на гърба. Идеален избор за хора, които желаят да практикуват йога, аеробика или просто разтягане на цялото тяло. С тяхна помощ можете да изпълнявате дори и тренировки с тежести.

 

Техническа характеристика:

  • Широко приложими във фитнес, физиотерапия, гимнастика и други спортове
  • Диаметър: 75 см
  • Включена помпа в комплекта
  • Със специални ивици, които подобряват сцеплението
  • Максимална товароносимост: 150 кг
  • Цветове: розов, син, сив

35.00лв.

За Гимнастика Йога Пилатес Виж всички 81 продуктa

В тази категория сме включили всичко, което Ви е необходимо, за да спортувате йога, пилатес и гимнастика. Можете да намерите цялостно оборудване, топки за гимнастика, обръчи, тояжки, ролери и степери, всичко за художествена гимнастика, екипи за танци и гимнастика и много други.

Коментари към Гимнастическа швейцарска топка 75 см с помпа Gorilla Sport

Добави коментар
Тренировъчна топка + помпа 150 кг Гимнастическа швейцарска топка 75 см с помпа Gorilla Sport не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Гимнастика Йога Пилатес на Gorilla Sport, моля свържете се с нас на 0879202042.