Гимнастическа топка 55 см

Продукт №: G006201
Код на производителя: 200672

Топка за гимнастика масажна

  • Марка:
  • Цвят: Лилав, Розов

Гимнастическа топка 55 см е подходяща за разтягане на горната и долна част на тялото и други физически упражнения. Гимнастическа топка е с диаметър 55 см. Топката съчетава три елемента на тренировка – баланс, гъвкавост и сила. При изпълнение на упражнения, тялото остава балансирано и ангажира много повече мускули. Предотвратява от неправилна стойка. Подобрява техниките в много спортни дейности – бягане, колоездене, футбол, плуване, танци. Топката може да се използва като стол у дома или в офиса. Докато седиш пружинираш лекичко, което тонизира мускулите, заздравява ги. Употребата на топката води до активно седене, тоест мускулите на корема и гърба леко се свиват, за да можеш да се задържиш, без да паднеш. Това постоянно несъзнателно усилие тренира системата за равновесие на седящия.

 

Техническа характеристика:

 

  • Цвят: розов, лилав
  • Диаметър: 55 см

15.99лв.

За Гимнастика Йога Пилатес Виж всички 81 продуктa

В тази категория сме включили всичко, което Ви е необходимо, за да спортувате йога, пилатес и гимнастика. Можете да намерите цялостно оборудване, топки за гимнастика, обръчи, тояжки, ролери и степери, всичко за художествена гимнастика, екипи за танци и гимнастика и много други.

Коментари към Гимнастическа топка 55 см

Добави коментар
Топка за гимнастика масажна Гимнастическа топка 55 см не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Гимнастика Йога Пилатес на , моля свържете се с нас на 0879202042.