GINGER 250mg 120 Caps.

Продукт №: G005516
Код на производителя: BIO-567

Продукт на растителна и билкова основа

Тази хранителна добавка Джинджифилът има ароматните етерични масла гингерол и шогаол. Гингеролът е активнотовещество на пресния джинджифил. Химически, гингеролът е близък на капсаицина и пиперина, съединенията, които подпомагат пикантността на лютите чушки и черния пипер. Когато джинджифилът се изсуши, гингеролът се дехидратира и се превръща в шогаол, който е още по-лют. Този продукт е незаменим, защото гарантира голяма част от етерични масла, които подпомагат много функции на тялото ни. 


45,92 лв. 25.50лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 2 капсули 2 до 4 пъти дневно.

Каква цел има

За урепване на храносмилателната сисмтема.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 120 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към GINGER 250mg 120 Caps.

Добави коментар
Продукт на растителна и билкова основа GINGER 250mg 120 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на BIOVEA, моля свържете се с нас на 0879202042.