Ginkgo Biloba 24%

Продукт №: G004425
Код на производителя: 69-0

ГИНКО БИЛОБА ЕКСТРАКТ

Стимулирайте с билки мозъка си с помощта на Swanson Ginkgo Biloba 24%. Екстракти от листата на Гинко Билоба са били използвани в продължение на почти 5000 години като естествен начин за подпомагане на паметта и умствената острота. Гинко билобата е символ на дълголетие и издръжливост. Листата на Гинко билобата съдържат много полезни вещества - флавоноиди и гинколиди хетерозиди, които имат антиоксидантни свойства. Гинко билобата е единственото растение, известно на науката, което съдържа гинколиди. Тези съединения увеличават еластичността на кръвоносните съдове на главния мозък и допринасят за разширяването на кръвоносните съдове. Приемът на екстракт от листата на дървото оросява мозъка по-добре, като го снабдява с кислород и хранителни вещества, а това забавя стареенето.


11.74лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

1 капсула 2 пъти дневно (веднъж със закуската и веднъж с вечеря)

Каква цел има

Подобряване на паметта, стимулиране на мозъка

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 30
Количестно на доза 1.00
Съставка Грамаж Процент
Гинко билоба 60мг 0%

За Гинкго Билоба Виж всички 29 продуктa

Гинкго Билоба е най-старото дърво което няма свои родственици расте в китаи и е едно от най разпространените вещества което спомага за по добра концентрация, памет и сън.

Коментари към Ginkgo Biloba 24%

Добави коментар
ГИНКО БИЛОБА ЕКСТРАКТ Ginkgo Biloba 24% не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Гинкго Билоба на SWANSON, моля свържете се с нас на 0879202042.