GINKGO BILOBA 60mg 240 caps.

Продукт №: G005290
Код на производителя: BIO-060

Антиоксидант

Хранителната добавка Ginko Biloba на BIOVEA подобрява и стимулира кръвоснабдяването на мозъка и по този начин подобрява паметта и конитивните функции. Има благоприятни ефекти при проблеми като дезориентация и виене на свят, подобрява кръвоснабдяването на крайниците и е много силен антиоксидант.

 

Продуктът съдържа флавоноиди , което са  антиоксиданти на растителна основа. Проучванията показват , че те  защитават нервите, сърдечния мускул, кръвоносните съдове и ретината от увреждане. 

 

Гинкго билоба е познат със своите силни свойства за увеличаване на паметта и подобрява познавателните функции. 


69,58 лв. 42.60лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

1-2 дози дневно с храната.

Каква цел има

За подсилване на имунната система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 240 дози
Количество в опаковка 240 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Гинко билоба 60 mg 0%

За Комплексни Антиоксиданти Виж всички 53 продуктa

Копмлексни Антиоксиданти-Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честото движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към GINKGO BILOBA 60mg 240 caps.

Добави коментар
Антиоксидант GINKGO BILOBA 60mg 240 caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни Антиоксиданти на BIOVEA, моля свържете се с нас на 0879202042.