Гинко Билоба 60 мг 120 капсули Natural Factors

Продукт №: G005455
Код на производителя: 4533

Естествен продукт стимулиращ кръвооросяването на мозък и крайниц

Гинко Билоба 60 мг 120 капсули Natural Factors допринася за нормалния процес на кръвообращението. Подпомага притока на кръв към мозъка и крайниците, следствие на което благоприятства паметта и умствената острота. Предпазва нервните клетки. Притежава антиоксидантно действие. Счита се, че превантивният прием на гинко билоба намалява риска от състояния, свързани с по-сериозни нарушения на паметта. Капсули с екстракт от листа на гинко билоба, източник на 24% гинко флавон гликозиди и 6% терпенови лактони.

При когнитивни проблеми или ежедневна работа с голям обем от информация, изискваща повече внимание и концентрация:

Понякога напрегнатото ежедневие, особено когато е комбинирано с тежък умствен труд, може да има много стресиращо въздействие върху психиката. В резултат от това човек става по-разсеян, трудно се концентрира или запомня по-голямо количество информация. В други случаи когнитивните нарушения са резултат от напредването на възрастта и отслабващите мозъчни функции.

Гинко билоба подпомага притока на кръв към мозъка и крайниците, което се отразява благоприятно върху паметта и мозъчната дейност.

Гинко билоба допринася за стимулирането на мозъка и благоприятства неврологичните функции.

Гинко билоба благоприятства функциите, които с напредването на възрастта се влошават – работспособност, слух, зрение и други.

При нарушено кръвообращение:

Нарушеното кръвооросяване може да е резултат от влошеното състояние на артериите. Това състояние, освен ръцете  краката, може да засегне и сърцето и мозъка. Чувство за скованост, болка и дискомфорт, студени крайници, проблеми с кожата – всички тези симптоми не са за подценяване и могат да се повлияят добре от някои билкови продукти.

Гинко билоба оказва благоприятно въздействие върху кръвообращението, особено в мозъка и крайниците. Противодейства при „синдром на студените крайници”. Подпомага кръвоснабдяването на мозъка, крайниците и половите органи.
Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на кръвоносната система и за поддържането на паметта и концентрацията.

Забележки:
Преди да приемате този продукт се консултирайте с лекар, ако взимате лекарства срещу диабет, високо кръвно налягане и припадъци, или сте бременна или кърмеща жена. Не приемайте този продукт, ако взимате здравни продукти, които влияят на (коагулацията) съсирването на кръвта (лекарства за разреждане на кръвта, ацетил салицилова киселина, ибупрофен, рибено масло, витамин Е). Съхранявайте на място недостъпно за деца. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
Да се приема по 1 капсула по 2-3 пъти на ден. За прием над 6 седмици се консултирайте със специалист.

Съдържание: в 1 капсула дн.доза
Гинко Билоба 60 mg 180 mg
екстракт от лист 50:1, от който:    
24% гинко флавон гликозиди 14.4 mg 43.2 mg
6% терпенолактони 3.6 mg 10.8 mg


Други съставки: Ориз на прах, желатин (капсула), растителен магнезиев стеарат.

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители или подсладители; царевица, млечни продукти, соя, пшеница или мая.


34,76 лв. 22.70лв.

Начин на приемане

Приемайте  по 1 капсула по 2-3 пъти на ден.

*За прием над 6 седмици се консултирайте със специалист.


Каква цел има

За нормално кръвообръщение и изостряне на паметта.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 40 дози
Количество в опаковка 120 капсули
Количестно на доза 3.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Гинко билоба 60mg 0%

За Гинкго Билоба Виж всички 29 продуктa

Гинкго Билоба е най-старото дърво което няма свои родственици расте в китаи и е едно от най разпространените вещества което спомага за по добра концентрация, памет и сън.

Коментари към Гинко Билоба 60 мг 120 капсули Natural Factors

Добави коментар
Естествен продукт стимулиращ кръвооросяването на мозък и крайниц Гинко Билоба 60 мг 120 капсули Natural Factors не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Гинкго Билоба на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.