Глог плод 510 мг 100 капсули Nature's Way

Продукт №: G004936
Код на производителя: 14100

Естествен продукт срещу проблеми със сърдечно съдовата система

Глог плод 510 мг 100 капсули Nature's Way e растение от семейство Розоцветни. Включва няколкостотин вида храсти и малки дървета, разпространени главно в умерените зони на Северното полукълбо. Червените плодове на този европейски вид са били използвани от лечителите в Европа от древни времена за добро физическо състояние и за тонизиране сърдечносъдовата система.

Глогът е богат източник на биологично активни вещества, включително витамините В, С, Е, К и холин, ацетилхолин, кафеена и хлорогенна киселини, етерични масла, каротин, флавоноиди, танини и др. Всички те оказват отличен укрепващ ефект върху сърцето и цялата сърдечно-съдова система.

При проблеми със сърдечно-съдовата система. Учестена сърдечна дейност, задух, бърза уморяемост при по-интензивни физически натоварвания, високо кръвно налягане, отоци в областта на лицето, долните крайници и др. Това са само част от симптомите, съпътстващи ежедневието на хората, които страдат от сърдечни смущения. Правилното им лечение е от съществена важност, за да няма по-нататъшни усложнения и да се запази качеството на живот на пациентите. Трябва да се има предвид, че понякога симптомите са доста заблуждаващи и човек не би предположил, че може да става дума за сърдечен проблем. Такива например са постоянната кашлица, придружена с хрипове, често повтарящи се замаяност и умора, гадене и повръщане, изпотяване и др. Затова е много важно ако все още няма поставена диагноза, да се направят подробни изследвания, които да установят наличието или не на сърдечно-съдово усложнение.

Глог (плод) / Hawthorn е висококачествен източник на екстракт от плодове на глог, който въздейства тонизиращо на сърдечно-съдовата система.

Глог насърчава нормалното кръвооросяване, подпомага притока на кръв в кръвоносните съдове на мозъка, допринася за разширяването на коронарните съдове и подпомага сърдечната дейност. Допринася за достигането на повече кислород към сърцето. Укрепва сърдечния мускул и му помага да изпомпва повече кръв, благодарение на което може да бъде полезен и за хора с вечно студени студени ръце и крака. Съдейства за понижаване на кръвното налягане. Оказва диуретично действие и се препоръчва при задържане на течности и отоци. Спомага за нормализирането на сърдечния ритъм

Глог облекчава физическата и умствената преумора, и намалява възбудимостта на нервната система. Има силно тонизиращ и общоукрепващ ефект.

Продуктът може да бъде полезен не само за по-възрастни хора с вече установени сериозни смущения в дейността на сърдечния мускул, а и като профилактично средство в случаите на повишен риск от развитие на такива.

Приложение:
Подпомага кръвообращението, укрепва сърцето и сърдечносъдовата система. Помага при нервни разстройства и безсъние.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
капсули 3 пъти на ден за предпочитане с храна. За най-добри резултати, използвайте продължително време.

Съдържание: в 3 капс. дн. доза
Глог (плод) 1,53 g 4,59 g
Въглехидрати 1 g 3 g
Калории 5 15


Други съставки: желатин (капсула), магнезиев стеарат, силиций.


27,78 лв. 21.00лв.

Начин на приемане

Приемайте по три капсули три пъти дневно.

Каква цел има

За укрепване на храносмилателната система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Глог плод 510 мг 100 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт срещу проблеми със сърдечно съдовата система Глог плод 510 мг 100 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.