Glucosamine Chondroitin 120 Caps.

Продукт №: G003785
Код на производителя: 11759

Глюкозамин и хондроитин за укрепване на стави и хрущяли

  • Марка:

Glucosamine Chondroitin комбинира глюкозамин и хондроитин, които укрепват съединителната тъкан и помагат за прекратяването на артритни болки. Те ускоряват ставното възстановяване и подкрепят имунната система. 

Към продукта е добавен и кстракт от коприва, който съдържа желязо и е изключително полезен в случаи на анемия. Той също ускорява възстановителния процес на ставите и хрущялите и има благоприятно действие върху метаболизма и черния дроб. Той ефективно отстранява чувството на умора. 
 
Куркуминът отстранява процесите на възпаление в белите дробове, прекратява хрущялното разграждане и регулира инсулиновите нива в организма. Той помага и при проблеми със стомаха и сърцето.  

88.22лв.

Начин на приемане

Консумират се по 2 капсули 2 пъти на ден.

Каква цел има

  • За укрепване на ставите и хрущялите.
  • За регулация на инсулиновото ниво.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 120 капсули
Количестно на доза 4.00 капсули

За Глюкозамин Виж всички 39 продуктa

Глюкозаминът е хранителна съставка, която е необходима на организма и допринася за  изграждане на структурни компоненти. Глюкозаминът  е аминозахарид и важен прекурсор в биохимичната синтеза на глюкопротеини и липиди. Глюкозаминът е основна структурна единица на полизахаридите.

Коментари към Glucosamine Chondroitin 120 Caps.

Добави коментар
Глюкозамин и хондроитин за укрепване на стави и хрущяли Glucosamine Chondroitin 120 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Глюкозамин на , моля свържете се с нас на 0879202042.