Glucosamine/Chondroitin 60 tabs.

Продукт №: G003259
Код на производителя: NB-3232

Ставен комплекс

Glucosamine 1500mg Chondroitin 1200mg 60 tabs е продукт на Natures Bounty, който спомага за възстановяване на ставите и поддържане на активността. Natrol се грижи за вашите стави с продукта си Glucosamine 1500mg Chondroitin 1200mg 60 tabs . Това е хранителна добавка, която спомага за възстановяване на ставите и подпомага активността на движенията. Ако имате усилени физически натоварвания, или сте в напреднала възраст, това е продукт за Вас. 

 

Глюкозамин и хондроитин участват в изграждането на съединителната тъкан между ставите. Прекаленото физическо натоварване или напредването на възрастта може да доведе до намаляване количеството на тези вещества в организма. Този продукт на Известната марка Natures Bounty  подпомага чрез болкоуспокояващо и противовъзпалително действие. Той също предпазва от ставни заболявания и спомага при възстановяване от травми. Чрез предпазване на ставния хрущял, той спомага за намаляване на болките в ставите и скованост. 


23,00 лв. 19.40лв.
Поръчай на:

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 3 капсули на ден заедно с храна.

Каква цел има

За подкрепа на ставите сухожилията и предотвратяване на болки.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 20 дози
Количество в опаковка 60 таблетки
Количестно на доза 3.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Протеин 1 г 1%
Витамин C 300 мг 500%
Витамин D 150 IU 38%
Калций 200 мг 20%
Въглехидрати 1 г 0%
Общо Калории 10 0%

За Комплексни ставни продукти Виж всички 36 продуктa

Всички ствани формули имат едно и също действие, комплексните ставни продукти съдържат благоприятстващи съставки които подпомагат за укрепването и опазаването на всички стави сухожилия. Ставите и хрущялите са най-важните структури в човешкия организъм.Спортът и движението са от решаващо значение за здравословния начин на живот и доброто физическо и душевно състояние. Важни органи могат да се претоварят и да се появят симптоми на износване на ставите. Изложените по-долу суплементи са предназначени за проблемни случаи, които днес поради специфичните натоварвания в спорта и ежедневието на съвременния човек се срещат много често.Затова препоръчваме отрано да обърнете внимание на подобни оплаквания. След това трудно ще се справите с тях и това ще доведе до сериозни последствия за спортната активност, здравето и свободата ви.

Коментари към Glucosamine/Chondroitin 60 tabs.

Добави коментар
Ставен комплекс Glucosamine/Chondroitin 60 tabs. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни ставни продукти на Nature's Bounty, моля свържете се с нас на 0879202042.