Глюкозамин Хидрохлорид 375 мг 80 таблетки Nature's Way

Продукт №: G004761
Код на производителя: 14220

Естествен продукт за поддържане на стави

Глюкозамин Хидрохлорид 375 мг 80 таблетки Nature's Way съдържа повече прост глюкозамин на милиграм от сулфатните му форми и се абсорбира по-лесно, което го прави много ефективен за поддържане на здрави стави. Той смазва и подхранва увредените тъкани и хрущяли. Nature’s Way е един от най-старите и най-големите производители на хранителни добавки в САЩ и света, произвеждащ само и изключително висококачествени продукти.

Приложение:
Глюкозамин хидрохлорид съдейства за добра подвижност на ставите, за здрави тъкани и хрущяли. Предпочита се от хора с високо кръвно налягане, тъй като не съдържа натриев сулфат. Съдържа фибри. Не дразни стомаха.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 таблетки 2 пъти дневно.

Съдържание: в 2 табл. дн. доза
Глюкозамин хидрохлорид 750 g 1 500 mg
Въглехидрати 1 g 2 g


Други съставки:малтодекстрин, целулоза, стеаринова киселина, модифицирана целулоза, силициев диоксид, глицерин. Не съдържа натриев сулфат.


24,05 лв. 15.30лв.

Начин на приемане

Консумирайте по две таблетки два пъти дневно.

Каква цел има

За укрепване на ставите.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 80 таблетки

За Стави и Хрущяли Виж всички 103 продуктa

Стави и Хрущяли-Спортът и движението са от решаващо значение за здравословния начин на живот и доброто физическо и душевно състояние. От друга страна обаче, интензивните спортни занимания и еднотипното хранене подлагат тялото на стрес. Важни органи могат да се претоварят и да се появят симптоми на износване на ставите. Изложените по-долу суплементи са предназначени за проблемни случаи, които днес поради специфичните натоварвания в спорта и ежедневието на съвременния човек се срещат много често.Затова препоръчваме отрано да обърнете внимание на подобни оплаквания. След това трудно ще се справите с тях и това ще доведе до сериозни последствия за спортната активност, здравето и свободата ви.

Коментари към Глюкозамин Хидрохлорид 375 мг 80 таблетки Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за поддържане на стави Глюкозамин Хидрохлорид 375 мг 80 таблетки Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Стави и Хрущяли на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.