Глюкозамин Хидрохлорид 500 мг 90 капсули Nature's Way

Продукт №: G004758
Код на производителя: 45191

Естествен продукт за здрави тъкани и хрущяли

Глюкозамин Хидрохлорид 500 мг 90 капсули Nature's Way е основен градивен елемент на течностите, които смазват ставите и по този начин ги предпазват от износване. Глюкозаминът е и в основата на скелетните кости. Компанията Nature’s Way предлага над 500 натурални хранителни добавки от единични билки, растителни екстракти, витамини, минерали и специални продукти с доказано качество.

Приложение:
Глюкозамин хидрохлорид съдейства за добра подвижност на ставите, за здрави тъкани и хрущяли. Предпочита се от хора с високо кръвно налягане, тъй като не съдържа натриев сулфат. Съдържа фибри. Не дразни стомаха.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 капсула 3 пъти дневно с храна.

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Глюкозамин хидрохлорид 500 mg 1 500 mg


Други съставки: желатин (капсула), целулоза.

Не съдържа царевица, лактоза, мляко, соя, захар, пшеница, мая.


44,01 лв. 27.80лв.

Начин на приемане

Приемайте по една капсула три пъти дневно.

Каква цел има

За урекрепване и заздравяване на ставите.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 90 капсули

За Стави и Хрущяли Виж всички 103 продуктa

Стави и Хрущяли-Спортът и движението са от решаващо значение за здравословния начин на живот и доброто физическо и душевно състояние. От друга страна обаче, интензивните спортни занимания и еднотипното хранене подлагат тялото на стрес. Важни органи могат да се претоварят и да се появят симптоми на износване на ставите. Изложените по-долу суплементи са предназначени за проблемни случаи, които днес поради специфичните натоварвания в спорта и ежедневието на съвременния човек се срещат много често.Затова препоръчваме отрано да обърнете внимание на подобни оплаквания. След това трудно ще се справите с тях и това ще доведе до сериозни последствия за спортната активност, здравето и свободата ви.

Коментари към Глюкозамин Хидрохлорид 500 мг 90 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за здрави тъкани и хрущяли Глюкозамин Хидрохлорид 500 мг 90 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Стави и Хрущяли на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.