Глюкозамин Сулфат 525 мг 80 таблетки Nature's Way

Продукт №: G004757
Код на производителя: 14190

Естесвен продукт за здрави стави

Глюкозамин Сулфат 525 мг 80 таблетки Nature's Way смазва и подхранва увредените стави, като доставя хранителен поток до тъканите и хрущялите. FlexMax Глюкозамин сулфат Nature’s Way е подходящ за хора с високо кръвно налягане, тъй като е обработен с калиев хлорид, а не с натриев хлорид (готварска сол), както е при други марки продукти.

Приложение:
За здрави стави, тъкани и хрущяли. Идеален за ръцете, китките, колената, гръба, врата, лактите, бедрата и глезените. Растителните фибри предпазват лигавицата на стомаха. Има успокояващ ефект, регулира нивото на глюкозамина.

Забележки:
Преди приемане на продукта, се консултирайте с лекар, ако вземате кръворазреждащи медикаменти. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 таблетки 2 пъти дневно.

Съдържание: в 2 капс дн. доза
Глюкозамин сулфат(като калиев хлорид, в който се съдържат 750 mg глюкозамин сулфат) 1,05 g 2,10Въглехидрати
1 g 2 g


Други съставки: малтодекстрин, целулоза, стеаринова киселина, модифицирана целулоза, силициев диоксид, глицерин. Не съдържа натриев сулфат.


26,44 лв. 16.65лв.

Начин на приемане

Приемайте по две таблетки два пъти дневно.

Каква цел има

За укрепване и заздравяване на ставите.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 80 таблетки

За Стави и Хрущяли Виж всички 103 продуктa

Стави и Хрущяли-Спортът и движението са от решаващо значение за здравословния начин на живот и доброто физическо и душевно състояние. От друга страна обаче, интензивните спортни занимания и еднотипното хранене подлагат тялото на стрес. Важни органи могат да се претоварят и да се появят симптоми на износване на ставите. Изложените по-долу суплементи са предназначени за проблемни случаи, които днес поради специфичните натоварвания в спорта и ежедневието на съвременния човек се срещат много често.Затова препоръчваме отрано да обърнете внимание на подобни оплаквания. След това трудно ще се справите с тях и това ще доведе до сериозни последствия за спортната активност, здравето и свободата ви.

Коментари към Глюкозамин Сулфат 525 мг 80 таблетки Nature\'s Way

Добави коментар
Естесвен продукт за здрави стави Глюкозамин Сулфат 525 мг 80 таблетки Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Стави и Хрущяли на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.