Глюкозамин Сулфат & МСМ 875 мг 80 таблетки Nature's Way

Продукт №: G004662
Код на производителя: 14192

Естествен продукт за добра подвижност на ставите

Глюкозамин Сулфат & МСМ 875 мг 80 таблетки Nature's Way е висококачествен продукт, подходящ за хора с високо кръвно налягане, тъй като е обработен с калиев хлорид, а не с натриев хлорид (готварска сол), както е при други марки.

FlexMax Глюкозамин с MSM съчетава клинично изследвани глюкозамин сулфат с богати на сяра MSM. МSM (метилсулфонилметан) е естествено сярно съединение, източник на сяра и групи метил. МСМ съдържа 34% сяра, четвъртият най-богат на съдържание минерал в човешкото тяло.

При възпаление и болки в ставите:

Подути, зачервени и болезнени стави, скованост и трудност при движение… Понякога тези симптоми могат да бъдат толкова изострени, че болката е непоносима, а излизането извън къщи – почти невъзможно без чужда помощ… Много често възпалението на ставата засяга не само нея, но и съседните й тъканни структури, включително сухожилия, връзки, кости, мускули и други.

Ако тези негативни процеси продължат дълго във времето, ставният хрущял, както и костта под него се увреждат. В резултат от това функционирането на ставата необратимо се уврежда, а симптомите се задълбочават все повече. Мускулатурата отслабва, движението става все по-ограничено, ставите се деформират, човек често чувства неразположение и умора и т.н.

FlexMax Глюкозамин с MSM осигурява висока хранителна подкрепа за поддържане на здрави стави.  Смазва и подхранва увредените тъкани и хрущяли.

FlexMax Глюкозамин с MSM облекчава болката в ставите и редуцира щетите, от тяхното износване. Намалява усещането за скованост и дискомфорта при движение.

FlexMax Глюкозамин с MSM допринася за поддържане нормалното състояние на ставите при по-възрастни хора, активно спортуващи и други.

Приложение:
За здрави стави, тъкани и хрущяли. Идеален за ръцете, китките, колената, гръба, врата, лактите, бедрата и глезените. Растителните фибри предпазват лигавицата на стомаха. Има успокояващ ефект, регулира нивото на глюкозамина.

Забележки:
Преди приемане на продукта, се консултирайте с лекар, ако вземате кръворазреждащи медикаменти. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 таблетки 2 пъти дневно.

Съдържание:
в 2 капс. дн. доза
Глюкозамин сулфат(като калиев хлорид, който съдържа 750 mg глюкозамин сулфат) 1,05 g 2,10 g
Метилсулфонилметан (MСM) 750 m 1 500 mg
Въглехидрати 1 g 2 g


Други съставки: малтодекстрин, целулоза, стеаринова киселина, модифицирана целулоза, силициев диоксид, глицерин. Не съдържа натриев сулфат.


41,75 лв. 24.60лв.

Начин на приемане

Приемайте по две таблетки два пъти дневно.

Каква цел има

За заздравяване и укрепване на ставите.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 80 таблетки

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Глюкозамин Сулфат & МСМ 875 мг 80 таблетки Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за добра подвижност на ставите Глюкозамин Сулфат & МСМ 875 мг 80 таблетки Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.