Глутамин 1500 мг х 90 таблетки Now Foods

Продукт №: G001312
Код на производителя: 0093

Аминокиселина - L-Glutamine

Глутамин 1500 мг х 90 таблетки Now Foods е най-разпространената аминокиселина в човешкото тяло. Той обхващаща 60% от свободните аминокиселини в кръвта и мускулите. Глутаминът служи като прекурсор за синтеза на други аминокиселини и глюкоза за енергия. Клетките на имунната система, тънкото черво и бъбреците имат най-високи нива на Глутамин в тялото. Глутамин (Glutamine) е и изключително важен за производството на глутатион - най-мощния антиоксидант в човешкото тяло. Това е важна аминокиселина за правилното функциониране на имунната система. лутамин е предпочитан продукт от активно спортуващите хора, които целят по-бързо и качествено възстановяване на мускулната тъкан, както и стимулация на производството на растежен хормон. Глутаминът успешно увеличава складирането на гликоген в мускулите и черния дроб. След физическо натоварване нивата на Glutamine в тялото спадат с около 50% - затова приемът му е толкова важен. Удачен е за прием и при възстановяване след тежки операции, стрес или боледуване.

Начин на употреба:
Преди, след тренировка и вечер преди сън. През деня с храната.


69,58 лв. 50.00лв.

Начин на приемане

Преди, след тренировка и вечер преди сън. През деня с храната.

Каква цел има

За възстановяване и мускулно напомпване след тренировка, използва се и като имуно стимулатор.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 45
Количество в опаковка 90 таблетки
Количестно на доза 2.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Л-Глутамин 3,0 g 0%

За Глутамин Виж всички 97 продуктa

Глутаминът  е една от двадесетте канонични аминокиселини. Не е незаменима, но може да бъде условно незаменима в някои случаи, като усилено физическо натоварване или стомашно-чревни проблеми. Глутамина също играе роля и като имунустимулатор.

Коментари към Глутамин 1500 мг х 90 таблетки Now Foods

Добави коментар
Аминокиселина - L-Glutamine Глутамин 1500 мг х 90 таблетки Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Глутамин на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.