Glutamine Powder 300g.

Продукт №: G003341
Код на производителя: 10787

Глутамин

  • Марка:

Азото-балансиращите компоненти на SATURN SUPPLEMENTS предоставят фармацевтично тестван ефективен глутамин, в изчистена форма – на прах или на капсули. Ясно е, че тренировките, както и стреса, водят до бързо изчерпване на наличния в мускулите глутамин.

Глутаминът е аминокиселината с най-важно съдържание в целото тяло. Той се употребява в червата и имунната система, за да се постигат оптимални способности. 60% от свободните форми аминокиселини съдържащи се в скелетните мускули е Л-Глутамин.

Учените са доказали, че след тежка тренировка, глутаминовите нива в организма са намалени с до 50%. Тъй като организма се позовава на глутамина като клетъчно гориво за имунната система.


57.04лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

1,2 дози на ден. За по голям ефект консумирайте непосредствено след тренировка.

Каква цел има

Използва се за възстановяване на мускулите след тежка тренировка, както и за предотвратяване на катаболния процес.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 60дози
Количество в опаковка 0.300кг.
Количестно на доза 0.01.кг.
Съставка Грамаж Процент
Л-Глутамин 5гр. 0%

За Глутамин Виж всички 97 продуктa

Глутаминът  е една от двадесетте канонични аминокиселини. Не е незаменима, но може да бъде условно незаменима в някои случаи, като усилено физическо натоварване или стомашно-чревни проблеми. Глутамина също играе роля и като имунустимулатор.

Коментари към Glutamine Powder 300g.

Добави коментар
Глутамин Glutamine Powder 300g. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Глутамин на , моля свържете се с нас на 0879202042.