Glycerol Monostearate 500 гр

Продукт №: G002471
Код на производителя: 16209

Глицерол моностеарат

BULK POWDERS Glycerol Monostearate е уникална спортна добавка с глицерол моностеарат. Тя осигурява дълготрайна хидратация и драстично мускулно напомпване, подчертвайки релефа и съдейства за увеличаване на енергията и издръжливостта по време на тренировка

Глицерол моностеарат е естерна форма на глицерол със стеаринова киселина, която увеличава концентрацията на флуиди в кръвта и тъканите. Тази популярна добавка за културисти и фитнес ентусиасти предизвиква задържане на вода в мускулите и им придава  по-обемен и по-плътен вид. Освен, че подобрява хидратацията, тази ефективна съставка оптимизира доставката на хранителни вещества към тъканите, повишава физическата издържливост и подобри спортните постижения. 

 
Изследвания показват, че глицерол задържа вода в кръвта и действа на принципа на гъба. Той е изключително полезен за силови спортисти, т.к. по време на усилени тренировки те могат да загубят доста голямо количество течности. Приемът на глицерол би ограничил тази загуба, а това ще доведе до забавяне на умората и подобряване на издръжливостта и резултатите. Също така, глицерол съдейства за поддържане на по-ниска температура на тялото, оптимизира доставка на хранителни вещества, когато и където тъкнаите имат нужда от тях и осигурява продължителен "напомпан ефект " по време на тренировки.
 
Глицерол не може да намали мазнините в тялото реално, но може да даде такава илюзия. Много модели и спортисти го приемат преди фото сесии или състезания, за да подобрят кръвоснабдяване и да подчертава релефа. 

75,14 лв. 60.00лв.

Начин на приемане

Препоръчителен дневен прием: Смесете 5 гр със 1000 мл вода и консумирайте преди, по време и след тренировка на празен стомах. 

Каква цел има

Издръжливост, хидратация,мускулно напомпване

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100
Количество в опаковка 500 гр
Количестно на доза 5.00 гр

За Енергийни продукти Виж всички 209 продуктa

Енергийните суплементи на първо място изпълняват роля на енергайзери и действат ободряващо и тонизиращо. Затова често се приемат преди тренировка. Енергийните продукти  ускоряват обмяната на веществата и термогенезата и са ефективна помощ при диети и начини на отслабване.

Коментари към Glycerol Monostearate 500 гр

Добави коментар
Глицерол моностеарат Glycerol Monostearate 500 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Енергийни продукти на BULK Powders, моля свържете се с нас на 0879202042.