Glycofuse 840 г

Продукт №: G001642
Код на производителя: G0880

Въглехидратна матрица

Gaspari Nutrition GLYCOFUSE e бърз въглехидрат, който зарежда тялото с енергия, подобрява възстановяването и зареждането с глюкоген. Ако се страхувате да приемате въглехидрати, то тогава неви интересува издръжливостта, по-бързото възстановяване  или покачването на чиста мускулна маса. Сериозните атлети  осъзнават значението на въглехидратите и ги приемат. Glycogen ще ви  зареди с енергия за тренировките и ще напомпа мускулите ви. Няма как да отречете това! Не всички въглехидрати са еднакви. На пазара се срещат  много некачествени продукти  , които не правят нищо друго освен да пробутват фалшива надежда за бъдещи постижения .

Gaspari Nutrition се довери на силно разклонен декстрин за да създаде напитката за възстановяване и издръжливост - Glycofuse. Това е  въглехидрат с високо молекулярно тегло и специална спираловидна структура, която дава уникалните свойства , които другите продукти нямат. Вярно е ,че  тези неща не са никак евтини, но със сигурност си заслужават .

GLYCOFUSE съдържа електролити, които оптимизират работта на нервната система и мускулите. Когато тренирате тялото губи запасите си от калий, магнезий, натрий, хлорид и калций. За да избегнете спазмите и загубата на мускулна сила, те трябва да бъдат възстановени . Колкото повече тренирате, толкова по-голяма нужда от хидратация и електролити имате .


115,49 лв. 75.00лв.

Начин на приемане

Като хранителна добавка приемайте 1-2 мерителни лъжички от GLYCOFUSE разтворени в 300-400 мл  вода.Приемайте преди,по време или след тренировка.

Каква цел има

Бърз въглехидрат, който зарежда тялото с енергия, подобрява възстановяването и зареждането с глюкоген.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 840 г
Количестно на доза 28.00 г
Съставка Грамаж Процент
Калций 83мг 0%
Магнезий 23мг 0%
Натрий 35мг 0%
Въглехидрати 25г 0%

За Въглехидрати Виж всички 54 продуктa

Въглехидратите са едни от най важните съставки за стимулиране на енергийния баланс и за покачване на мускулна маса. Има два вида въглехидрати прости и сложни. Простите се усвояват от организма по бързо усвояват се мускула веднага и спомагат за по голям ефект, сложните въглехидрати са тези който се усвояват във време от организма. Въглехидратите са хранителни вещества важни за енергията на организма всяка една част от тялото се храни с въглехидрати за да има енергия.

Коментари към Glycofuse 840 г

Добави коментар
Въглехидратна матрица Glycofuse 840 г не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Въглехидрати на Gaspari Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.