Годжи Бери сок 946 ml

Продукт №: G003677
Код на производителя: DH-006

Годжи Бери

  • Марка:

От близо 1000 години практикуващите традиционна китайска медицина (TКM) ценят вълчето грозде (известно също като Годжи Бери) като ин тоник за укрепване на очите, черния дроб и бъбреците, както и поддържащо цялостната жизненост. Съвременната наука е установила, че вълчето грозде е пълно с природни полизахариди и други антиоксидантни фитонутриенти  с широк спектър от ползи за здравето на цялото тяло.


44.53лв.
Поръчай на:

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 30 милилитра на ден.

Каква цел има

Допринася за правилното функциониране на имунната система и за нормалния жизнен тонус. Предпазва клетките от оксидативен стрес.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 31.5 мл
Количество в опаковка 946 милилитра
Количестно на доза 30.03 милилитра

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към Годжи Бери сок 946 ml

Добави коментар
Годжи Бери Годжи Бери сок 946 ml не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на , моля свържете се с нас на 0879202042.