Горчив Портокал 450 мг 60 таблетки Nature's Way

Продукт №: G005002
Код на производителя: 64300

Естествен продукт подпомагащ обмяната на веществата

Горчив Портокал 450 мг 60 таблетки Nature's Way стандартизиран до 6% синефрин. Синефринът (или окседрин) е естествен растителен алкалоид. Той е активното вещество на горчивия портокал и е много популярен като средство, допринасящо за намаляване на теглото.

Подпомага обмяната на веществата и допринася за нормалното ниво на мазнините в организма. Подкрепя дейността на стомашно-чревния тракт и притежава слабително действие. Тонизира нервната система и допринася за по-добър жизнен тонус.

При забавен метаболизъм и затлъстяване:

Трудно устоявате на желанието за сладкиши и други прости въглехидрати, имате целулит на нови места, по-лесно качвате тегло, отколкото отслабвате, забелязвате негативни промени във вида на кожата, ноктите и косата?

Горчив портокал (Bitter orange)  е натурален продукт, източник на екстракт от горчив портокал, който е доказано ефективно средство за управление на теглото.

Клиничните прочувания показват, че стандартизираният екстракт от горчив портокал Advantra Z® в продукта насърчава здравословното отслабване, стимулира обмяната на веществата и дори улеснява проникването на аминокиселините в мускулите.

Горчив портокал подпомага разграждането на мазнините и намалява усещането за глад. Насърчава процеса на термогенезата и допринася за ефикасното изгаряне на излишните мазнини.

Горчив портокал допринася за намаляване на симптомите при стомашни оплаквания.

Приложение:
Екстрактът от горчив портокал допринася за нормалното функциониране на метаболизма и за поддържане на нормалното ниво на мазнините в организма.

Забележки:
Не се препоръчва за сърдечно болни, при високо кръвно налягане или в комбинация с моноамин оксидаза инхибитори. Не се препоръчва за бременни и кърмещи. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 таблетки 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Екстракт от горчив портокал
(в който се съдържат 6% синефрин)
900 mg 1 800 mg
Натриев сулфат 5 mg 10 mg
Витамин С 1,4 mg 2,8 mg
Витамин А 56 mcg 112 mcg
Въглехидрати 1g 2 g


Други съставки: Целулоза, малтодекстрин, целулозна смола, стеаринова киселина, силициев двуокис, глицерин.


52,87 лв. 33.90лв.

Начин на приемане

Приемайте по две капсули два пъти дневно.

Каква цел има

За укрепване на метаболизма.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 таблетки

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Горчив Портокал 450 мг 60 таблетки Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт подпомагащ обмяната на веществата Горчив Портокал 450 мг 60 таблетки Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.