Горчив Пъпеш 60 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005862
Код на производителя: PV - 14

Регулира нивата на холестерола

Горчив Пъпеш 60 желатинови капсули PureVital е едно от най-ефективните растителни средства за лечение на захарен диабет, Горчивият пъпеш е екзотичен плод, който ще Ви помогне да нормализирате нивото на кръвната захар и на холестерола. С високото си съдържание на Карантин, Момордика Карантиа (латинското  наименование на горчивия пъпеш) регулира секрецията на инсулин и предпазва от усложненията, настъпващи вследствие диабета. В комбинация с Витамин С, алфа-липоева киселина, цинк, селен и хром, Горчивият пъпеш ще засили имунната Ви система и енергийния Ви метаболизъм и ще се превърне в мощно средство за борба със свободните радикали.


Една капсула съдържа:

Горчив пъпеш - 280.000 мг: Еекзотичен плод, който е известен като едно от най-добрите растителни средства за лечение на диабет.

Горчив пъпеш - екстракт - 111.100 мг: Регулира секрецията на инсулин и ограничава риска от катаракта или развитие на рак на панкреаса.

Витамин С - 60.000 мг: Дава ценна подкрепа за работата на имунната система.

Алфа-липоева киселина - 25.000 мг: Улавя свободни радикали и мощен антиоксидант, който е в състояние да регенерира изхабени антиоксиданти в организма, като например витамин С, витамин Е, коензим Q10 или глутатион.

Цинк (Цинков оксид) - 6.224 мг: Подкрепя снабдяването на тялото с енергия, растежа и производството на полови хормони.

Селен - 0.091 мг: Най-важните микроелементи, необходими за нашия организъм. Той е ко-фактор в редица ензими, които предпазват клетките от токсичното действие на прекисните радикали.

Хром (III) хлорид - 0.020 мг: Участва в преработката на глюкоза в организма, взаимодейства с инсулина и инсулиновите рецептори на клетъчните стени и помага за регулиране на чувството за глад.

Желатин (капсула) - 96.000 мг: Биологичен материал и се използва за производство на твърди и меки капсули.

Магнезиев стеарат 5.000 мг: Разделител и пълнител, който се използва като помощно средство.


43,14 лв. 31.00лв.

Начин на приемане

1-2 капсули на ден.

Каква цел има

За лечение на захарен диабет.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Алфа липоева киселина-АЛА 25,000 mg 0%
Витамин C 60,000 mg 0%
Магнезий 5,000 mg 0%
Селен 0,091 mg 0%
Хром 0,020 mg 0%
Цинк 6,224 mg 0%

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Горчив Пъпеш 60 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
Регулира нивата на холестерола Горчив Пъпеш 60 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.