Готу Кола билка 475 мг 100 капс Naturе's Way

Продукт №: G004951
Код на производителя: 14000

Естествен продукт при нервно изтощение и слаба имунна система

Готу Кола билка 475 мг 100 капс Naturе's Way наричана още „азиатската центела”, произхожда от Южна Африка и Мадагаскар. Полезните части на растението са листата и въздушните му корени. В Индия то се използва, като алтернатива на китайския женшен. Използва се в Аюрведа, където е считана за силно духовна и подмладяваща билка.

Готу кола изобилства от биологично активни съставки, като калций, магнезий, натрий, сапонинови гликозиди, натрий, танинова киселина, гликозиди със силно противовъзпалително действие и други.

Благоприятства мозъчната дейност и концентрацията. Тонизира нервната система. Стимулира организма и допринася за повече жизненост и енергия. Повлиява положително централното и периферното кръвообращение.

При сърдечно-съдови усложнения и проблеми с кръвообращението. Подпомага пречистването на кръвта и укрепването на кръвоносните съдове. Благоприятства притока на кръв в цялото тяло. Укрепва вените и капилярите. Облекчава симптомите при възпалителни състояния на вените и хемороиди. Има полезно действие при високо кръвно налягане.

При липса на енергия, нервно неразположение и слаба имунна система. Допринася за намаляване на умората и въздейства силно тонизиращо. Ободрява нервната система. Намалява безпокойството. Подпомага концентрацията, умствените способности, паметта. Регенерира целия организъм и му помага да преодолее физическия и психическия стрес, спомага за адаптацията му в неблагоприятна среда. Укрепва естествените защитни сили и възстановява жизнените запаси.

При проблеми с кожата, косата и ноктите. Подпомага възстановяването на съединителната тъкан, регенерирането на кожните клетки. Насърчава образуването на протеини, включително колаген, и други вещества, нужни за поддържане нормалното състояние на кожата, косата и ноктите. Подпомага растежа на косата и ноктите.

Приложение:
Допринася за нормалната функция на кръвообръщението, кръвоносните съдове, имунната система, тъканите, кожата и мозъчната дейност.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 капсули на ден, за предпочитане с храна.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Готу Кола (стебло, лист) 950 mg 2850 mg
Натрий 5 mg 15 mg
Въглехидрати 1 g 3 g


Не съдържа кофеин.

Други съставки: желатин (капсула), магнезиев стеарат.


23,66 лв. 14.90лв.

Начин на приемане

Приемайте по 2 капсули 3 пъти дневно.

Каква цел има

Подпомага кръвообръщението.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Готу Кола билка 475 мг 100 капс Naturе\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт при нервно изтощение и слаба имунна система Готу Кола билка 475 мг 100 капс Naturе's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.