Grapeseed Extract 100 мг 120 вакумирани капсули

Продукт №: G002663
Код на производителя: 14711

Екстракт от грозде

Екстрактът от гроздови семена е мощен антиоксидант, който може да се използва в полза на тялото по много начини. Гроздовите семки имат антиоксидантно, антиалергично и противовъзпалително действие. Укрепват имунната система  и помагат при борбата на тялото с вируси, алергени и канцерогени. Антиоксидантните му свойства се считат за  по-силни от тези на витамин С и витамин Е. Може да се използва за предотвратяване на здравословни проблеми, които включват сърдечно-съдови заболявания, разширени вени, отоци и артрит.

Екстрактът от грозде понижава кръвното налягане и риска от сърдечно-съдови заболявания , както и високи нива на липиди в кръвта, холестерол и висока кръвна захар. Той помага за регенериране на съединителната тъкан, като същевременно  насърчава  активната дейност на ензимите в кожата. Екстракт от гроздови семена помага при зарастване на рани, като и при  увредени кръвоносни съдове и изчистването на вредните бактерии от раната.


69,44 лв. 31.30лв.

Начин на приемане

Приемайтепо 1 капсула на ден.

Каква цел има

Силен антиоксидант, предпазва и детоксикира тялото ни.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 120 дози
Количество в опаковка 120 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Екстракт от гроздови семки 100 mg 0%

За Билки Виж всички 287 продуктa

За по-добър начин на живот и добро здраве Ви предлагаме изцяло натурални и билкови продукти на световни марки с доказано качество. Те са със силно действие поради факта, че не е използвана химия или пестициди за да се извлекат полезните свойства и съставки.

Коментари към Grapeseed Extract 100 мг 120 вакумирани капсули

Добави коментар
Екстракт от грозде Grapeseed Extract 100 мг 120 вакумирани капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Билки на HAYA Labs, моля свържете се с нас на 0879202042.