Гребен тренажор Sportop Iviva R700

Продукт №: G007445
Код на производителя: 1278

Фитнес уред 150 кг

  • Марка:

Гребен тренажор Sportop Iviva R700 е полу-професионалният гребен тренажор на Sporttop, модел R700 е предназначен за комплексно натоварване и развитие на функционалните възможности на почти всички мускули на човешкото тяло, чрез движението академично гребане. Дългият ход при гребането позволява уреда да се ползва от хора с всякакви размери, а високо степенното, електромагнитно сило-задаване от такива с всякакви силови възможности/ Плавно и прецизно променяне на степените на съпротивление. Съвременен дизайн и здравина, правещ го удобен за използване не само в къщи, но и в малки фитнес зали. Програмен, цветен компютър, показващ на дисплея скорост, време, пулсова честота, изразходвани калории, обороти. Снабден с 12 програми. Сгъваем за пестене на място. Лесно преносим, на колелца. Това е комплексният кардио уред при тренирането на който ще имате най-голяма ползва върху кардио-респираторната система и опорно-двигателния апарат.

Техническа характеристика:

  • Размери на дължина: 2.75 м
  • Максимално тегло на трениращия: 150 кг
  • Производител: SportTop

1899,00 лв. 1,747.00лв.

За Комбинирани Фитнес уреди Виж всички 64 продуктa

Комбинираните  Фитнес уреди са предназначени както за използване във фитнес залите, така и в домашни условия. С тях може да съчетавате трениране на основните групи мускули. Те са напълно безопасни за индивидуални тренировки. 

Коментари към Гребен тренажор Sportop Iviva R700

Добави коментар
Фитнес уред 150 кг Гребен тренажор Sportop Iviva R700 не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комбинирани Фитнес уреди на , моля свържете се с нас на 0879202042.