Green Magnitude 835 гр Controlled Labs

Продукт №: G001616
Код на производителя: CL0134

Креатинова матрица

  • Марка:
  • Вкус: Диня, Зелена Ябълка, Лимон

Green Magnitude 835 гр Controlled Labs e иновативна креатинова матрица и съдържа микс от специфично избрани съставки. Заедно те образуват идеалния комплекс за покачване на мускулна маса, сила и издръжливост. Включва патентования Магнезиев Креатин Челат (Magnesium Creatine Chelate), който е лабораторно изледван и с доказан ефект за повишаване на силата.

Съдържа:

  •     Мигновена разтворимост
  •     Патентована форма на Креатин
  •     Подобряване на издръжливостта, силата и представянето в залата
  •     По-голям синтез на белтъци
  •     Без кофеин


Първият креатинов продукт на пазара, който съчетава Магнезиев Креатин Челат (патентована форма креатин) с Дикреатин Малат (креатин, свързан с Яблъчна киселина - Malic Acid), които действат успоредно, за да ви накара да почувствате, че наистина изтисквате максимума от всяка тренировка.

Магнезиев креатин челат (Magnesium Creatine Chelate) и Дикреатин Малат (Dicreatine Malate)
Те са от изключително значение за производството на АТФ по време на аеробни и анеробни физически натоварвания. Тази ключова комбинация има способността да "спестява" разхода на кислород, като максимално оптимизира функцията на митохондриите, което води до прилив на енергия по време на тренировките с тежести или ако правите кардио.

Бетаин (Betaine Anhydrous)
Това е витамин произлизащ от Холин (Choline - витамин от B комплекс), който има липотропен ефект - съдейства за окислението на мазнини и изгарянето им в енергия. Освен това Бетаин (Betaine Anhydrous) спомага за неутрализиране на Млечна Киселина (Lactic Acid) и намалява нивата на токсичния Хомоцистеин.
Таурин (Taurine), Бетаин (Betaine Anhydrous) и Тирозин (Tyrosine)

Те имат редица психологични и метаболитни функции и, добавени към Green MAGnitude, увеличават целевите ефекти на продукта: придаване на енергия, повишаване на обема, повишаване на концентрацията и желанието за тренировка, антиоксидантна защита.

Начин на употреба:
1 доза разбита в 170-200мл. вода, преди и по време на тренировката.


102,00 лв. 71.00лв.

Начин на приемане

Приемайте 1 мерителна лъжичка разбита в 170-200мл. вода, преди и по време на тренировката.

Каква цел има

Придаване на енергия,  повишаване на концентрацията и желанието за тренировка, повишаване на обема , антиоксидантна защита.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 80
Количество в опаковка 835г
Количестно на доза 10.44г
Съставка Грамаж Процент
Бетаин 0%
Л-Тирозин 500мг 0%
Таурин 0%

За Комплексни креатини Виж всички 38 продуктa

Всвки един вид креатин изпълнява различна функция и има различна химична реакция, всеки един от тях се свързва по различен начин с клетките в тялото ни. Под комплексни креатини разбираме, че са съвкупност от всеки вид креатин за да стимулира максималния ефeкт от добавката креатин. Има различни видове креатин такива който задържат вода в клетките и такива които стимулират само енергийните нива в организма. Креатинът благоприятства производителността на мускулите (сила и издръжливост) като участва в синтезата на аденозинтрифосфат (АТФ).

Коментари към Green Magnitude 835 гр Controlled Labs

Добави коментар
Креатинова матрица Green Magnitude 835 гр Controlled Labs не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни креатини на , моля свържете се с нас на 0879202042.