Green Wash / Грийн Уош

Продукт №: G005238
Код на производителя: mb078

Продукт за измиване на плодове и зеленчуци

Пестицидите се използват за борба с вредителите, но те сами имат вредно въздействие върху плодовете и зеленчуците и са неблагоприятни най-вече за децата, тъй като те трудно могат да се разградят от черния дроб.

Освен за почистване на плодовете и зеленчуците, продуктът е подходящ за измиване на местата, където те биват съхраняване, за да гарантира напълно чисти продукти без химикали и най-различни заместители, които вредят на човешкото тяло и дори са способни да предизвикват алергии.

Продуктът е изключително полезен за правилното и качественото измиване на плодове и зеленчуци, тъй като не съдържа вещества, които могат да им повредят в процеса на почистване или по време на тяхното консумиране.


18,09 лв. 9.50лв.

Начин на приемане

Плодът или зеленчукът се напръсква с продукта, изчаквате 30 секунди и изплаквате добре с вода.

Каква цел има

За качествено почистване на плодове и зеленчуци.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 500 мл.

За БИО Продукти Виж всички 25 продуктa

Ние в GoFit Ви предлагаме голямо разнообразие от био продукти.  Почвата, върху която растат био културите, трябва да е чиста от химикали за период от поне три години. Храната на животните, които дават био продукция (мляко, яйца), трябва също да е продукт на био земеделието. Биологичните продукти не са генетично манипулирани и са изключително полезни. Някои от био продуктите, с които разполагаме са био кафе, био чайове, био сокове, био козметика, различни био и храни и други.

Коментари към Green Wash / Грийн Уош

Добави коментар
Продукт за измиване на плодове и зеленчуци Green Wash / Грийн Уош не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други БИО Продукти на Herbamedica, моля свържете се с нас на 0879202042.