Грийн кеър - зелена енергия от листа на люцерна 240табл Calivita

Продукт №: G004891
Код на производителя: FL0068

Green Care

Грийн кеър - зелена енергия от листа на люцерна 240табл Calivita съдържат обикновена люцерна, но с магнезиев карбонат. Люцерната (Medicago sativa) се използва в народната медицина от дълги години. Листата и надземните й части съдържат бета–каротен, витамини В, С, D, Е и К, минерали – калий, желязо, калций и фосфор. Калция и фосфора са важни за развитието на костната система и зъбите, а хлорофила има детоксикиращо действие. Люцерната успешно се прилага при остри и хронични заболявания на гастроинтестиналния тракт – газове, язвена болест, безапетитие. Подпомага неутрализирането на солната киселина и е добър лаксатив и природен диуретик. Подобрява абсорбцията и асимилацията на въглехидрати, белтъчини, калций, желязо и други олигоелементи. Укрепване имунната система, забавя процесите на стареене и благоприятно повлиява безсънието. Нейното действие е бавно, но с продължително последействие.

Дозировка:
До 2-4 таблетки дневно

Съдържание:
500 мг - Листа от люцерна
100 мг - Магнезиев карбонат


64,37 лв. 36.60лв.

Начин на приемане

2 до 4 таблетки дневно

Каква цел има

Укрепване имунната система, забавя процесите на стареене и благоприятно повлиява безсънието.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 240
Количестно на доза 4.00

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Грийн кеър - зелена енергия от листа на люцерна 240табл Calivita

Добави коментар
Green Care Грийн кеър - зелена енергия от листа на люцерна 240табл Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.